Politie Gelderland-Zuid

Twee autos na aanrijding te water

Beesd, 21-06-2010 o Maandagmorgen omstreeks 9.00 uur, zijn twee autos na een aanrijding op de Zeedijk in Culemborg, in een sloot terecht gekomen. Bij de aanrijding tussen een taxibusje en een bedrijfsbus, waren 6 inzittenden betrokken. Daarvan raakten 4 mensen gewond.

De bestelauto, bestuurd door een 27-jarige inwoner van Maurik reed over de Busterweg in de richting van Culemborg. Op de kruising met de Zeedijk kreeg hij vermoedelijk geen voorrang van een 20-jarige taxichauffeur uit Culemborg, die hem over de Zeedijk was genaderd. Na de aanrijding kwamen beide autos in de sloot terecht. De 20-jarige bestuurder werd kort na de aanrijding aangehouden

In de taxi zaten twee vrouwen uit Culemborg van 34, 38 en een 47- en een 48-jarige man uit diezelfde plaats. De beide vrouwen moesten ter plekke worden gereanimeerd en werden samen met de twee mannen overgebracht naar het UMC in Utrecht. Iedereen is buiten levensgevaar. Er werd met groot materieel uitgerukt. Ook de traumaheli werd ingezet. Verkeersongevallenanalyse doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. (14)

Laatst gewijzigd 21-06-2010 14:08 | © Regio Gelderland-Zuid |