Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg

Tilburg, 21-06-2010

Verkeersslachtoffer overlijdt aan hartstilstand

TILBURG: Een 68-jarige vrouw uit Tilburg is zondag 20 juni overleden, nadat zij eerder op de dag betrokken was bij een verkeersongeval. De vrouw stierf in het ziekenhuis aan een hartstilstand.

Het ongeluk gebeurde om 14.25 uur op de Goirkestraat. De vrouw wed aangereden door een 21 jarige man uit Tilburg. Deze automobilist reed over de Goirkestraat. Hij kwam uit de richting Van Hogendorpstraat, het ging in de richting Diederikdreef. Het slachtoffer reed op haar fiets over de Bisschop Bekkerslaan. Op de kruising met de Goirkestraat verleende zij vermoedelijk geen voorrang aan de automobilist. Er ontstond een aanrijding waarbij de vrouw gewond raakte. Ze had o.a. een gebroken been maar was wel goed aanspreekbaar. De vrouw werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Later op de avond overleed zij in het ziekenhuis aan een hartstilstand. Medisch personeel heeft de vrouw nog gereanimeerd, echter dat mocht het niet meer baten. De vrouw was overigens hartpatiënte.

Woningbrand

TILBURG: Maandagmiddag 21 juni 2009 ontstond er brand in een woning in de Delfgauwstraat (Reeshof). Het vuur werd rond 12.45 uur ontdekt, waarna de hulpdiensten gealarmeerd werden. Iedereen had zich intussen in veiligheid gebracht. De brand woedde in het middelste huis van een blok van drie woning in het doorlopende deel van de Delfgauwstraat. De vlammen sloegen bij het dakraam uit het dak en er was gevaar voor de twee naastgelegen woning. Dit was voor de brandweer reden om op te schalen naar "middel brand". De politie zette de omgeving af, zodat de brandweer geen hinder ondervond van de toegestroomde kijkers. Om 13.30 uur klonk het sein 'brand meester'. De zolderverdieping van de middelste woning was toen helemaal uitgebrand. De twee naastgelegen woning liepen rook- en waterschade op. Over de toedracht is op dit moment nog niets bekend. Voor de gedupeerden is Stichting Salvage ingeschakeld.

Inbreker opgepakt

TILBURG: De politie arresteerde in de nacht van zondag 20 juni op maandag 21 juni 2010 een 20-jarige inwoner van Tilburg. Dat gebeurde rond 01.00 uur bij een flat aan de Europalaan. De man wordt verdacht van een inbraakpoging. Het glas uit de toegangsdeur van de flat was vernield. Bij de glasscherven lag een stoeptegel en een ijzeren staaf. De arrestant is eerder met politie en justitie in aanraking geweest voor inbraken. Daarnaast had hij verwond, want hij bloedde hij zijn hand. Het is nog niet duidelijk wat de man precies van plan was. Hij is na het verhoor en het opmaken van een proces-verbaal weer in vrijheid gesteld.

Auteur: Jeroen Steenmeijer

Laatst gewijzigd 21-06-2010 15:28 | © Regio Midden en West Brabant |