Sanoma Uitgevers

Uitgevers, Gijs Vollaers benoemd als zijn opvolger

Henk Borst (52) verlaat Sanoma Uitgevers, Gijs Vollaers (44) benoemd als zijn opvolger

---

21.06.10

Henk Borst, Sales Director, verlaat eind dit jaar Sanoma Uitgevers. Gijs Vollaers, Sales Manager Centrale Sales Vrouwen, neemt per 1 november formeel de functie van Henk als Sales Director van Sanoma Uitgevers over. De komende maanden draagt Henk geleidelijk aan zijn werk over en eindigt zijn interimperiode van drie jaar.

COO Print Sanoma Uitgevers Henk Scheenstra: "Henk heeft rust en structuur gebracht in de salesorganisatie en heeft zelf aangegeven dat hij van mening is dat het tijd is om het stokje over te dragen. Gijs Vollaers, in dienst bij Sanoma sinds 2005, is klaar om de rol van Sales Director Sanoma Uitgevers over te nemen en ook in deze tijd te werken aan een sterke positie in de advertentiemarkt.

Henk Borst: In deze positie is mijn opdracht wel vervuld. Met name gebaseerd op de zeer aangename en succesvolle samenwerking is er nog wel gesproken over verlenging van de opdracht maar ik heb gemeend dat de tijd daar is om het stokje over te dragen, aldus Borst.

Gijs Vollaers werkt vijf jaar bij Sanoma Uitgevers als Sales Manager. Hij werkte vier jaar bij digitale uitgeverijen waarvan twee jaar als Sales Director bij Lycos. Hij begon zijn salescarrière als als een van de initiatiefnemers van de non-spot afdeling van televisieproducent IDTV.

Gijs Vollaers: Uit eigen ervaring weet ik hoe groot de bijdrage van Henk is geweest voor onze sales organisatie. Sanoma is de afgelopen jaar steeds opener en marktgerichter geworden. Dat is in hoge mate de verdienste van Henk. Er ligt nu een prima en solide basis en ik wil daar zeker op voortbouwen. Daarnaast hoop ik mijn brede media ervaring te kunnen gebruiken voor de cross mediale toekomst gebouwd op onze grote merken.