Gemeente Enkhuizen

Sport- en spel uitleen Enkhuizen

Vanuit het project Enkhuizen Actief is een sport- en spel uitleen in de gemeente Enkhuizen gerealiseerd. Dit geweldige initiatief is tot stand gekomen door samenwerking tussen de werkgroep Jeugd, de gemeente Enkhuizen en Sportservice West-Friesland. Verschillende partijen, zoals scholen en verenigingen kunnen gebruik maken van de materialen.

Voor wie?
De sport- en spel uitleen is bedoeld voor verenigingen, onderwijs, kinderopvangcentra en inwoners van Enkhuizen. Voor het lenen van klein materiaal kan een abonnement worden afgesloten. Van buiten de gemeentegrenzen kunnen bovengenoemde groepen ook materiaal lenen, alleen tegen een ander tarief. Groot materiaal kan los besteld worden.

Materialen
Er zijn diverse materialen te leen, zoals een circuspakket bestaand uit diabolos, jongleerballen, stelten, parachutedansdoek, kruiptunnel en pedalos. Daarnaast kan men ook gebruik maken van diverse ballenpakketten voor korfbal, tennis, voetbal en volleybal. Naast nog meer van dit soort kleine materialen zitten ook grote materialen in het assortiment. Zo kan gebruik worden gemaakt van een opblaasbare voetbalboarding en springkussen. De materialen zijn te reserveren via de website www.enkhuizenactief.nl en af te halen bij sporthal de Drecht in Enkhuizen.

Meer informatie
Voor meer informatie of het bestellen van een brochure kunt u bellen naar 0228-31 68 83 of neem een kijkje op de website www.enkhuizenactief.nl.