Persbericht

Paralax organiseert Week van de Planning
~ Actuele thema's op gebied van personeelsplanning en schoolroosteren komen in interactieve sessies aan bod ~

Maarssen, 11 juni 2010 - Paralax Planning Solutions organiseert de Week van de Planning. In de week van 21 juni stelt de leverancier van personeelsplanning- en schoolroostersoftware zijn deuren open voor alle planningsverantwoordelijken die bijgepraat willen worden over actuele thema's rondom personeels- en schoolroosterplanning. Tijdens de Week van de Planning zijn planningsverantwoordelijken van organisaties uit de non-profit sector, de profitsector en de educatiesector op verschillende dagen van harte welkom.

Op woensdag 23 juni wordt een sessie georganiseerd voor de non-profit en de profitsector. Iedereen die binnen zijn organisatie verantwoordelijk is voor personeelsplanning krijgt in één middag beter zicht op het zo efficiënt en effectief mogelijk inzetten van zijn personeel. Via presentaties en demonstraties worden actuele trends en ontwikkelingen als Capaciteitsmanagement, Zelfroosteren, Tijdregistratie, Koppelingen & Integraties en eHRM besproken.

Ook aan verantwoordelijken voor schoolroosters is in de Week van de Planning gedacht: op donderdag 24 juni komt de complexe wereld van het maken van schoolroosters aan bod. Onderwerpen als schaalvergroting, Competentie Gericht Onderwijs, individuele wensen,en eisen van docenten en studenten en technologische veranderingen worden in interactieve sessies behandeld.

Deelname aan de Week van de Planning is gratis en het evenement vindt plaats bij Paralax Planning Solutions in Maarssen. Inschrijven kan via: http://www.paralax.nl/nl/241/contact/events/week_van_de_planning/algemeen_week_van_de_planning.htm