Gemeente Baarn

Grote Schoonmaak in Eemdal-Zuid en Zeeheldenbuurt

In het kader van de âGrote Schoonmaak in Baarnâ maakt de gemeente volgende week weer een aantal straten in Baarn grondig schoon. Maandag 21 juni is het de beurt aan het zuiden van de wijk Eemdal-Zuid. Op dinsdag 22 juni gaat de schoonmaakploeg aan de slag in het midden van Eemdal-Zuid. En op donderdag 24 juni is de ploeg aan het werk in het noordelijke deel van de Zeeheldenbuurt, tussen de Doormanlaan en de Bestevaerweg.

Om overal goed bij te kunnen, wordt aan bewoners en bezoekers van de straten gevraagd om de auto tijdens het schoonmaken een dagje ergens anders te parkeren. Denk daarbij ook aan eventuele bedrijven die bij u thuis komen. Er wordt gewerkt tussen 07.00 en 16.00 uur. Bewoners en bedrijven aan de straten hebben daarover schriftelijk bericht ontvangen.

Tijdens de grote schoonmaak veegt de gemeente straten en stoepen; er wordt onkruid weggehaald en gecontroleerd op overhangend groen uit tuinen; verder zuigt de gemeente putten schoon en voert klein herstelwerk uit; waar nodig maakt de gemeente straatmeubilair schoon.

Schoonmaakschema volgende week
Maandag 21 juni : De Aak, De Boeier, De Botter, De Gondel, De Jol, De Tjalk.
Dinsdag 22 juni: De Logger, De Gallei, De Birk. Donderdag 24 juni: Kortenaerlaan, Van Allmondelaan, Banckertlaan, Van Brakellaan, Callenburglaan.