Koninklijke Nederlandse Lawn Tennisbond
Postbus 107
1200 AC Hilversum
Tel: 035-6264100 Fax: 035-6240760
E-mail: knltb@knltb.nl
Homepage: www.knltb.nl



Amersfoort, 21 juni 2010

RICOH NEDERLAND BLIJFT DE KOMENDE DRIE JAAR OFFICIAL SUPPLIER VAN DE KNLTB

Ricoh Nederland blijft de komende jaren als Official Supplier aan de KNLTB verbonden. De KNLTB en Ricoh Nederland werken al geruime tijd met elkaar. In de komende drie jaar wordt deze samenwerking met enthousiasme voortgezet.

Het nieuwe contract werd ondertekend tijdens het enige grastoernooi voor tennisprofessionals van Nederland, de Unicef Open. De KNLTB is zeer tevreden over de samenwerking met Ricoh Nederland. "Wij zijn verheugd met de verlenging. Ricoh is al jarenlang onze partner op het gebied van copiers en printers. Het accent van de samenwerking zal de komende jaren verschuiven naar meer multimediale toepassingen", aldus Evert-Jan Hulshof, algemeen directeur van de KNLTB.

Peter Sprenger (Vice President & Director Strategy): "Ricoh ontwikkelt zich vanuit de sterke positie als mondiale topproducent van kantoorhardware ook steeds meer als aanbieder van IT- en document managementoplossingen. Multimedialiteit is daarbij belangrijk en wij kunnen ook op dat gebied de ambities van de KNLTB uitstekend en met veel genoegen faciliteren."


----------