Opsporingsbericht : Moord op Ihsan CELIK in Temse

21/06/2010 10:43

Federale Politie - Police Federale

De politie vraagt - op verzoek van de heer onderzoeksrechter VAN CAUTEREN in Dendermonde - om volgend opsporingsbericht te verspreiden :

De politie vraagt - op verzoek van de heer onderzoeksrechter VAN CAUTEREN in Dendermonde - om volgend opsporingsbericht te verspreiden :

De politie en het parket van Dendermonde onderzoeken de moord op Ihsan CELIK , een man van 41 uit Temse.

Hij werd het laatst gezien op maandag 22 juni 2009 rond 17.30 uur aan zijn woning in de Oscar Verdurmenlaan. Daarna zou hij met de fiets vertrokken zijn naar een Turks café in de Hoogkamerstraat. De volgende dag was hij niet op zijn werk.

Zijn fiets werd op dinsdag 23 juni teruggevonden aan het Turkse café "DE ZWARTE ZEE", maar geen enkele getuige heeft de man daar gezien.

Drie dagen later, op vrijdag 26 juni, wordt zijn lichaam teruggevonden op een afgelegen plaats nabij de Scouselestraat in Temse.

Het parket heeft na de feiten een "oproep tot getuigen" gedaan, dit leidde niet tot een doorbraak in het onderzoek.

Vandaag wordt er een opsporingsfolder verspreid in regio Temse met een oplage van 13.500 exemplaren. In deze folder staan de belangrijkste opsporingsvragen verduidelijkt met foto's en een kaart.

(foto)

De heer CELIK was van Turkse afkomst, was 1m80 groot en normaal gebouwd. Hij had blond haar en was kalend. Zijn ogen waren groen. Op de dag van zijn verdwijning droeg hij een donkergroene broek en een blauwwit geruit hemd, net als op de foto.

1) Hebt u Ihsan Celik nog gezien tussen zijn verdwijning op maandag 22 juni 2009 en het moment dat zijn lichaam werd aangetroffen op vrijdag 26 juni 2009 ?

2) Hebt u Ihsan die maandagavond, 22 juni, zien rijden tussen de Oscar Verdurmenlaan en de Hoogkamerstraat ? Dit kan zijn opgevallen omdat hij zou vertrokken zijn met een zilverkleurige damesfiets.

3) Hebt u iemand op deze fiets zien rijden op maandag 22 juni 2009 ?

4) Was Ihsan die maandag alleen of in gezelschap van iemand anders ?

5) Hebt u verdachte handelingen, personen of voertuigen gezien nabij de Scouselestraat tussen 22 en 26 juni 2009 ?

6) Kende u Ihsan Celik of weet u iets over zijn activiteiten en/of contacten ?

7) Kent u de perso(o)n(en) die Ihsan CELIK hebben gedood ?

Elke tip hoe klein ook is welkom op het gratis nummer 0800 91.119

Tips zijn ook welkom via opsporingen@politie.be

Dit opsporingsbericht staat ook op de website van de politie www.politie.be

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel