Ingezonden persbericht


GEAR4 presenteert het draagbare docking station Explorer-SP

3D-geluidskwaliteit op vakantie via uw iPhone

Parijs, Frankrijk, 21 juni 2010 - GEAR4, specialist op het gebied van iPhone, iPod en iPad accessoires, presenteert het draagbare docking station Explorer-SP, de ideale reispartner voor op vakantie. Explorer-SP is een kleine, draagbare speaker die geschikt is voor een iPhone of een iPod. Om maximaal te genieten van uw muziek - waar u ook bent - biedt dit docking station een 3D-geluidskwaliteit en andere handige functies.

Explorer-SP beschikt over een 3D-functie voor diepere en warmere muziekklanken. Bovendien wordt het geluid verbeterd en versterkt door middel van de bass boost button.

Explorer-SP werkt op stroom, maar beschikt eveneens over een oplaadbare lithium-ion batterij met een autonomie van 8 uur, ideaal voor op vakantie! In slechts 2 uur is de batterij snel op te laden. Het dock is stevig, compact, heeft een strak design en is perfect voor op reis dankzij de bijgeleverde tas die het station tijdens het vervoeren beschermt.

Het systeem wordt geleverd met een kleine, praktische afstandsbediening die bovendien zeer gemakkelijk in gebruik is.

Wanneer Explorer-SP op stroom is aangesloten, dan laadt hij - terwijl hij uw muziek afspeelt - tegelijkertijd uw telefoon op. Wanneer het docking station op de batterij werkt, wordt het laadproces automatisch stopgezet zodat u langer van uw muziek kunt genieten. Een geïntegreerd LED-lampje houdt u op de hoogte van de staat van de batterij. Het dock wordt verkocht met vier adapters die allemaal compatibel zijn met de verschillende modellen iPod en iPhone.

Explorer-SP is geschikt voor alle types iPhone en iPod, maar ook voor andere audiosystemen zoals MP3- en MP4-spelers. Dit product is verkrijgbaar op internet en bij speciaalzaken tegen een adviesverkoopprijs van ¤ 129.

Over GEAR4 - www.gear4.com

Het merk GEAR4 maakt deel uit van het onafhankelijke bedrijf Disruptive Limited, een innovatieve onderneming op het gebied van het ontwerp van nieuwe technologieën. GEAR4 is gespecialiseerd in accessoires voor digitale apparaten en voor iPhone, iPod en iPad in het bijzonder.

GEAR4 ontwikkelt verschillende productassortimenten zoals luidsprekers, opladers, beschermhoezen en kabels, geheel ontworpen, gefabriceerd en op de markt gebracht door Disruptive Technology Channels. Het productassortiment bestaat uit vier categorieën: Speakers, Sync & Charge, In Car en Cases.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onderstaande perscontacten: www.open2europe.com

Céline Wijnen
+33 1 55 02 27 92
c.wijnen@open2europe.com Mieke Vandevyvere
+33 1 55 02 14 66
m.vandevyvere@open2europe.com