Ingezonden persbericht



's-Gravenhage juni 2010

SENSORIUM
'KIJK MIJ AAN'
Acht jonge podiumtalenten maken een portret van zichzelf en hun blik op de wereld. Kijk ze aan. Laat je meeslepen door de wereld van ons Sensorium op locaties in de verleidelijke Weimarstraat!

Een tocht die gezamenlijk op straat begint maar al snel uit elkaar wordt gerukt. Gidsen die je overhalen hen te volgen. Van een kapsalon via een Haags portiek naar een bezoek aan een galerie. Op elke locatie wordt je deelgenoot van een persoonlijke performance. Acht unieke solo's die een nieuwe blik bieden op de Weimarstraat en een groep jonge mensen.

Sensorium is een theatrical event van ALBA I. Deze is gebaseerd op een werkproces waarin bewustwording van de zintuigen centraal staat. De focus ligt op de artistieke ontwikkeling, verdieping en uitdrukking van het specifieke talent. Dit resulteert in een reeks performances waarin elk individu een eigen keuze en verantwoordelijkheid heeft genomen.

WAAR EN WANNEER
In en rondom Theater de Regentes, Weimarstraat 63, Den Haag Op de langste dag van het jaar - 21 juni om 20.30 uur. Na afloop een zomers knalfeest in het Ketelhuis van Theater de Regentes.

WIE
Spelers Suzanne Dekker, Thomas Galesloot, Bowy Goudkamp, Pia Louwerens, Boaz Kok, ElseGien Statema, Nimuë Walraven, Han Ruiz Buhrs. Artistieke begeleiding Marcel Roijaards
Vormgeving Nina Malan
Choreografie Florence Stinis
Productie Sascha van Veen
I.s.m. Theater de Regentes en de deelnemende winkeliers van de Weimarstraat.

KAARTJES
Kosten normale prijs E 11,- reductieprijs E 8,- Voor kortingen zie www.deregentes.nl Reserveren kan telefonisch 070 3637798 of via de website van Theater de Regentes

MEER INFO
www.albatheaterhuis.nl

Noot voor redacties



Ingezonden persbericht