PERFECTVIEW behaalt Certified for Microsoft Dynamics status


Relatiebeheermodule voor Microsoft Dynamics CRM van PerfectView voldoet aan Microsoft's hoogste standaard voor Software Solutions van Partners

VIANEN (UT), 20100621 -- PerfectView is trots te melden dat haar Relatiebeheermodule die ontwikkeld is op Microsoft Dynamics CRM nu Certified for Microsoft Dynamics is, wat betekent dat deze oplossing voldoet aan Microsoft's hoogste standaard voor door partners ontwikkelde software. Door succesvol aan alle criteria te voldoen kan de Relatiebeheermodule nu het Certified for Microsoft Dynamics stempel dragen.

Oplossingen die de Certified for Microsoft Dynamics status hebben, hebben aangetoond dat de kwaliteit en de compabiliteit met Microsoft Dynamics CRM voldoet aan de eisen van Microsoft én aan die van de klanten die met de oplossing werken. Met andere woorden behalve Microsoft zelf hebben ook (minimaal 8) klanten een positief oordeel gevergd over de Relatiebeheermodule voor Microsoft Dynamics CRM.

Relatiebeheermodule voor Microsoft Dynamics CRM
Met de Relatiebeheermodule passen klanten Meervoudig relatiebeheer toe, zoals in de situatie wanneer relaties in verschillende hoedanigheden vastgelegd en aangeschreven worden. Bijvoorbeeld als een relatie inwoner is van een gemeente, voorzitter is van een voetbalvereniging en wethouder van een buurgemeente én hij of zij in elke rol op een ander adres benaderd moet worden. De oplossing meervoudige relaties binnen de Relatiebeheermodule biedt binnen Microsoft Dynamics CRM de mogelijkheid om deze persoon maar één keer in te voeren en verschillende rollen toe te kennen. Bovendien wordt binnen de Relatiebeheermodule het adres voor de adressering automatisch opgebouwd op basis van het geslacht van de persoon in de database. Daarbij wordt de keuze geboden om formeel of informeel te communiceren en welk adres de voorkeur heeft: zakelijk, privé of een afwijkend adres.

Microsoft Gold Certified Partner | ISV Software Solutions
PerfectView is sinds geruime tijd Microsoft Gold Certified Partner. Microsoft erkent met de Gold status dat PerfectView over die kennis en vaardigheden beschikt waardoor klanten tevreden zullen zijn over de geleverde Microsoft producten en technologie. Aan de basis van het succes staan 15 gecertificeerde CRM-specialisten. Daarnaast voldoet PerfectView ook aan de strenge eisen die Microsoft stelt aan klanttevredenheid en -referenties. Bovendien heeft PerfectView de status van Independent Software Vendor. PerfectView biedt op basis van Microsoft Dynamics CRM totaaloplossingen voor het automatiseren van processen rondom relaties, documenten en werkstromen.

PerfectView





Ingezonden persbericht