Ingezonden persbericht


Mad Women love Mad Men: talkshow en feest!

Presentatie: Daphne Bunskoek

Maandag 21 juni, Pakhuis de zwijger Talkshow: 20.00 uur, inloop 19.30 uur Feest: 22.00 - 00.00 uur Gratis entree, incl. een cocktail!

WOMEN Inc. brengt op maandag 21 juni in samenwerking met A-Film en Nederland 2 een extravagante ode aan de bekroonde serie Mad Men. Tijdens de show neemt WOMEN Inc. de verworvenheden van vrouwen onder de loep, en gaat in gesprek met: columnist Corine Koole van de Volkskrant en Linda., gerenommeerd trendwatcher Adjiedj Bakas, hoogleraar Vrouwenstudies Frances Gouda, schrijvers van het Handboek voor de moderne vrouw: Aaf Brandt Corstius en Machteld van Gelder en creative director bij reclamebureau N-I-E-U-W, Liesbeth Maliepaard. De presentatie van de avond ligt in de handen van Daphne Bunskoek.

Wat is er deze avond nog meer? Scoor het perfecte vintage jurkje bij Rosa Rosas, neem een kijkje bij bookshop Savannah Bay, volg een inspirerende workshop of ga los op de sixties tunes van dj Suna onder het genot van een cocktail. En kom in stijl gekleed, want misschien wordt jij wel de 'best dressed person' en win je een prijs!

WOMEN Inc. Dining - The sixties edition Ook deze talkshow hebben we een WOMEN Inc. Dining, deze begint om 18.00 uur (inloop 17.30 uur) en vindt plaats in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Voor ¤15 kan worden genoten van een Mad Men maaltijd excl. drankjes. Bespreek alvast jouw favoriete Mad Men personage of passage onder het genot van een speciaal menu!

Aanmelden voor de WOMEN Inc. Dining kan via: dining (at) womeninc.nl.

Kijk voor meer info op: www.womeninc.nl.




Ingezonden persbericht