Ingezonden persbericht


De Boer gestart met opbouw Zomerfestival 2010

De Boer is vandaag gestart met de bouw van ruim 4000 vierkante meter aan tijdelijke accommodaties voor het grootste multiculturele festival van het land: het Kwakoe Zomerfestival 2010 in het Bijlmerpark. Op zaterdag 3 juli opent het festival zijn deuren en zal gedurende zes achtereenvolgende weekenden ruim 500.000 bezoekers trekken.

Kenneth Renfurm, Festivaldirecteur: "Kwakoe wordt 35 jaar en dus echt volwassen. De Boer past prima bij de uistraling die we willen hebben en de kwaliteits- en innovativiteitsslag die we willen maken. We zijn als Kwakoe Festival op zoek naar partners waarbij een synergie ontstaat en die hebben we in Boer gevonden."

In het splinternieuw aangelegde Bijlmerpark is De Boer vandaag gestart met de opbouw van de tijdelijke accommodaties. Binnen enkele dagen wordt een geheel tentendorp gerealiseerd voor de 35ste editie van het zes weken durende Zomerfestival. Buiten het voetbaltoernooi om, wordt een gevarieerd cultureel programma aangeboden met onder andere muziek, sport, eten en dans.




Ingezonden persbericht