Persbericht

ABAB stelt nieuwe directeur aan

- Marcel van Dartel nieuwe directeur divisie Salaris- en Personeelsdiensten -

Best, 21 juni, 2010 - Accountancy- en adviesorganisatie ABAB heeft per 1 juni jl. Marcel van Dartel (46) aangesteld als nieuwe directeur van de divisie Salaris- en Personeelsdiensten.

Tot 1 juni werd de divisie (voorheen WerkGeversFocus genaamd) geleid door Patrick Bunskoek, tevens directeur Relatiemanagement bij ABAB Groep. Om de forse groeiambities voor het onderdeel Salaris- en Personeelsdiensten te kunnen realiseren, is een dergelijke dubbelfunctie niet langer wenselijk.

Bij de divisie ABAB Salaris- en Personeelsdiensten worden voor zo'n 5000 relaties een kleine 30.000 salarisstroken per maand geproduceerd, door ongeveer 50 medewerkers. Daarnaast bestaat de dienstverlening van ABAB Salaris- en Personeelsdiensten uit het beantwoorden, adviseren en oplossen van alle vraagstukken met betrekking tot het personeelsbeleid van een organisatie. ABAB ziet nog voldoende groeipotentieel in de markt.

Marcel van Dartel was in zijn vorige functie werkzaam bij KPN. Daar was hij commercieel verantwoordelijk voor de Healthcare-markt in Zuid-Nederland. Van Dartel boekte daarbij grote successen en onder zijn hoede steeg de omzet daar substantieel. Voordat Van Dartel in dienst trad bij KPN, startte en reorganiseerde hij verschillende succesvolle verkooporganisaties.