Urbanus en In The Picture doen oproep naar figuranten


ZAVENTEM, 20100621 -- Figuratiebedrijf 'In The Picture' zoekt honderden figuranten in Vlaanderen en Nederland. Daarbij krijgen ze de hulp van Urbanus die op geheel eigen wijze een oproep lanceert. In een knotsgekke videoboodschap roept hij iedereen op tot figureren. Wie zich inschrijft maakt kans deel te nemen aan verschillende TV en filmproducties.



Wie graag een echte acteercarrière wilt uitbouwen of simpelweg nieuwsgierig is naar het leven achter de schermen, kan zich gratis als figurant inschrijven op www.inthepicture.tv. Met een overzichtelijk internet systeem wordt elke figurant rechtstreeks in contact gebracht met vele grote productiehuizen in Vlaanderen en Nederland. Potentiële opdrachten worden automatisch doorgemaild en figuranten kunnen zich via een persoonlijk internetprofiel zelf kandideren voor elke figuratie die hen interesseert.

Ervaring is van geen belang. Een dagje op de set is absoluut niet moeilijk en vooral leuk. Zelfs bekende sterren als Ben Affleck, Matt Damon, Bruce Willis en Clint Eastwood startten hun carrière als figurant.

Over In The Picture

In 2009 startte In The Picture als eerste figuratiebureau in Vlaanderen. Sinds 2010 is In The Picture ook het eerste bureau in west Europa dat start met een automatisch boeking systeem voor figuranten.

Met ITP self-booking hebben productiehuizen de mogelijkheid zelf figuranten en publiek te boeken binnen een professioneel kader.