Arriva


Uittip: 22 t/m 27 juni Reuring Festival 2010

Zes dagen lang is het genieten in Purmerend van theater, dans en muziek. Het Reuring Festival is een internationaal zomerfestival met een zeer gevarieerd programma dat bol staat van spektakel, theater, dans, muziek en straattheater uit binnen- en buitenland.

Op bijzondere locaties, rond het festivalhart in de binnenstad en in het Leeghwaterpark. De meeste optredens zijn gratis te bezoeken.

Reuring Festival
Van dinsdag 22 juni tot en met zondag 27 juni 2010 vindt in Purmerend voor het 9e keer het Reuring Festival plaats. Naast theater en dans op bijzondere locaties, straattheaterdag op zaterdag 26 juni, wordt een drietal festivalavonden feestelijk afgesloten met swingende jazz & wereldmuziekoptredens. Zondag 27 juni eindigt Reuring met het gratis toegankelijke popfestival Reuring Cityslam in het Leeghwaterpark. Kijk voor het laatste nieuws op www.reuring.com.

Kom vooral lopend, op de fiets of met het openbaar vervoer. Bij de festivallocaties is weinig parkeergelegenheid. Purmerend is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanuit Amsterdam neemt u bus 100 naar de binnenstad en bus 104 of 106 om bij het Leeghwaterpark te komen. Kijk voor meer informatie bij Vertrektijden op onze website of ga naar www.9292ov.nl.
Geschreven op 06 mei 2010