Deelgemeente Charlois Rotterdam

Stuurgroep Veilig bezoekt 22 juni de Tarwewijk

Op 22 juni 2010 is de stuurgroep aanwezig van 18.00 tot 20.00 uur in buurthuis de Graanschuur aan de Wolphaertsbocht 500 in de Tarwewijk

Enkele keren per jaar bezoekt burgemeester Ahmed Aboutaleb, samen met de korpschef van politie en de hoofdofficier van justitie, diverse wijken. In een openbare vergadering vergaderen zij over de situatie in de Rotterdamse wijken. Bewoners en ondernemers in de wijk kunnen tijdens deze vergadering laten horen wat zij zélf van de wijk vinden.

Op 22 juni 2010 is de stuurgroep aanwezig van 18.00 tot 20.00 uur in buurthuis de Graanschuur aan de Wolphaertsbocht 500 in de Tarwewijk. Alle bewoners in de Tarwewijk zijn van harte uitgenodigd om deze vergadering bij te wonen. Uw inbreng is van belang! De burgemeester noteert alle afspraken die zijn gemaakt en komt hierop terug.

Wilt u bij de stuurgroep aanwezig zijn, stuur een mail naar stadsmariniertarwewijk@live.nl. U krijgt dan een persoonlijke uitnodiging, die op 22 juni toegang geeft tot de bijeenkomst. Reageer snel, want het aantal plaatsen is beperkt.