Gemeente Grave

Prat Op: hét regiomagazine van de Noordelijke Maasvallei

Nu editie nummer vier!

Op 22 juni verschijnt alweer de vierde editie van het gesponsorde regiomagazine âPrat Op de Noordelijke Maasvalleiâ. Prat Op wordt samen met weekblad De Maas Driehoek huis-aan-huis verspreid in de regio Land van Cuijk en kop van Noord-Limburg en ligt tevens bij gemeenten en publieke instellingen. De totale oplage bedraagt 60.000 exemplaren.

Â

Trots op..

âPrat Opâ staat voor trots en passie. Met het magazine willen de initiatiefnemers dan ook met passie laten zien hoe trots zij zijn op hun regio. In deze vierde editie worden de oudste en jongste regionale deelnemer van de 4-daagse aan u voorgesteld. Daarnaast maakt u kennis met de nieuwe voorzitter van het Platform de Noordelijke Maasvallei. U wordt meegenomen langs de vele fietsroutes, de N271 en de omgeving van de Sint Jansberg en u kunt zien wat de regio doet aan de leefbaarheid in de kleine kernen.

Â

Samenwerking

Het magazine is het resultaat van de samenwerking tussen De Winter drukkers en uitgevers en het Platform Noordelijke Maasvallei. Het magazine wordt daarnaast mede mogelijk gemaakt door de financiële ondersteuning van de gemeenten Bergen, Boxmeer, Cuijk, Gennep, Grave, Mill en St. Hubert, Mook en Middelaar, Sint Anthonis, Streekimpuls Peel & Maas, Provincie Noord-Brabant, Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen, Mooiland Maasland, Elzendaal College, Scholengemeenschap Stevensbeek, Merlet College, MBO College De Maasvallei, Pantein en Dichterbij.

Â

Informatie

Meer informatie bij de heer H. Ruijs, cluster Communicatie en bestuursondersteuning (0486)477 214. Opmerkingen en suggesties over het blad kunt u mailen naar: pratop@dewinter.nl

Â