Gemeente Onderbanken


UITNODIGING INFORMATIEAVOND WEGRECONSTRUCTIE RAADHUISSTRAAT-KERKSTRAAT TE MERKELBEEK

Graag willen wij dit definitief ontwerp aan de bewoners en overige belanghebbenden presenteren tijdens een informatieavond. Deze informatieavond zal plaatsvinden op dinsdagavond 22 juni van 20.00-22.00 uur en zal worden gehouden in gemeenschapshuis De Henkhof aan de Clemensweg 1 te Merkelbeek.
Â

In het Onderbanken Journaal van 12 mei jl. heeft u kunnen lezen hoe de onlangs gehouden meespraakavond inzake de voorgenomen wegreconstructie van de Raadhuisstraat-Kerkstraat is verlopen. De door Haveco Plancoördinatie gegeven presentatie op het voorontwerp van de wegreconstructie is daarna samen met het verslag van de avond op het internet van de gemeente geplaatst (zie onder actueel/projecten). De gemeente heeft samen het Haveco Plancoördinatie de tijdens de meespraakavond gemaakte opmerkingen beoordeeld en bekeken in hoeverre deze opmerkingen in het definitief ontwerp kunnen worden verwerkt.

Graag willen wij dit definitief ontwerp aan de bewoners en overige belanghebbenden presenteren tijdens een informatieavond. Deze informatieavond zal plaatsvinden op dinsdagavond 22 juni van 20.00-22.00 uur en zal worden gehouden in gemeenschapshuis De Henkhof aan de Clemensweg 1 te Merkelbeek. De avond staat onder voorzitterschap van wethouder mw. C. Nijkerken-De Haan, de presentatie van het definitief ontwerp zal plaatsvinden door Haveco Plancoördinatie. Bovendien zijn er diverse medewerkers van de afdeling Werken van de gemeente Onderbanken aanwezig die u graag te woord willen staan. Graag nodigen wij de bewoners en overige belanghebbenden op deze manier uit om naar deze informatieavond te komen. Voor eventuele nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer R. Rosenboom van de afdeling Werken bereikbaar onder 045 â 527 87 46.
Â