Gemeente Twenterand


Openbare raadsinfo en raadsdebatten 22 juni 2010

Op dinsdag 22 juni 2010 is er in het gemeentehuis in Vriezenveen een openbare raadsinformatie bijeenkomst met aansluitend raadsdebatten. De raadsinformatie bijeenkomst begint om 19.00 uur. De raadsdebatten beginnen naar verwachting om 20.00 uur. U bent van harte welkom om bij de informatie bijeenkomst en de raadsdebatten aanwezig te zijn.

De agenda en de bijbehorende documenten kunt u vinden via deze link. Ook liggen de stukken ter inzage in het gemeentehuis. De raadsdebatten en de raadsvergadering worden live uitgezonden. U kunt de uitzending volgen via deze link.

Agenda raadsinformatie

* Presentatie rekenkamercommissie: "Wat doet de rekenkamercommissie?"
* Inleiding op de twee onderzoeksrapporten van de rekenkamercommissie:

* De onderzoekers onderzocht

* Beleefd aanbevolen; en dan?

Agenda raadsdebatten

* Onderzoeksrapporten rekenkamercommissie:
* De onderzoekers onderzocht

* Beleefd aanbevolen; en dan?

* Bestemmingsplan Vriezenveen centrum, Mon Repos
* Kredietaanvraag herinrichting Almeloseweg (zuidelijk deel)
* VNG Resolutie "Het perspectief van gemeenten"
* Informatievoorziening

Inspreken bij een raadsdebat

Als belanghebbende kunt u aan het begin van het raadsdebat inspreken. U kunt uw opvattingen over het onderwerp uitspreken. Raadsleden kunnen u daar dan vragen over stellen. Wilt u inspreken dan kunt u zich aanmelden tot dinsdag 22 juni 12.00 uur 's middags.

Deelnemen aan een debat

Als inwoner van Twenterand kunt u ook deelnemen aan een raadsdebat. Een debat is uitsluitend bedoeld voor meningsvorming. Er wordt gediscussieerd over de hoofdlijnen, niet over details. Als alle relevante argumenten zijn besproken, wordt het debat afgesloten. Uw woorden en inzichten kunnen dus van groot belang zijn! U kunt zich aanmelden voor deelname aan het debat tot dinsdag 22 juni 12.00 uur `s middags.

Aanmelden voor inspreken óf deelnemen kan telefonisch of per e-mail bij de griffie:telefoonnummer (0546)-840713, (0546)-840712 of via e-mail: griffie@twenterand.nl.

Let wel: voor het onderwerp "Informatievoorziening" kan niet worden ingesproken.

Wilt u meer informatie of hebt u algemene vragen over de gemeenteraad, dan kunt u contact opnemen met een medewerker van de griffie. Telefonisch bereikbaar via het algemene nummer van de gemeente (0546) 840 840.