Provincie Utrecht

Nieuwe aansluiting bij Woerden open voor verkeer

Vanaf dinsdagochtend 22 juni om 05.00 uur kan het verkeer gedeeltelijk gebruik maken van de gereconstrueerde aansluiting van de N204 op de A12 bij Woerden*.

Vanaf dinsdagochtend 22 juni om 05:00 uur kan het verkeer gedeeltelijk gebruik maken van de gereconstrueerde aansluiting van de N204 op de A12 bij Woerden*.Het gaat om de nieuwe afrit Utrecht-Woerden en de nieuwe toerit Woerden-Den Haag. Deze laatste is nog niet helemaal gereed omdat een gedeelte ervan nog kruist met de huidige afrit. Verwachting is dat de nieuwe toerit in de tweede week van juli ook in zijn geheel gebruikt kan worden.

Betere doorstroming eind september
De officiële opening van de reconstructie vindt eind september plaats. Tot die tijd is de aannemer nog bezit met het slopen van de oude op- en afritten en met afrondende werkzaamheden.Het zal dus nog tot eind september duren voordat het verkeer ongehinderd gebruik kan maken van de verbeterde aansluiting die gaat leiden tot minder oponthoud en een betere doorstroming.


* De reconstructie van de aansluiting van de provinciale weg N204 op de A12 maakt deel uit van het zogeheten A12-BRAVO-project. A12-BRAVO omvat een aantal projecten die tot doel hebben om in samenhang de verkeersknelpunten op te lossen op het A12-traject vanaf het verkeersplein Oudenrijn tot en met Bodegraven en in het gebied daaromheen. Voor meer achtergrondinformatie over A12 BRAVO verwijzen wij naar hun website.

Voor persinformatie: clara.van.foreest@provincie-utrecht.nl (030) 258 33 19/06 - 18 07 83 55

Voor algemene vragen: info@provincie-utrecht.nl (030) 258 91 11