Gemeente Enschede

Welkomstbijeenkomst voor nieuwe ondernemers in het stadhuis

Op dinsdagmiddag 22 juni

Op dinsdagmiddag 22 juni aanstaande, van 15.30 - 17.30 uur, is er in het stadhuis een welkomstbijeenkomst voor nieuwe Enschedese ondernemers. Ruim 30 nieuwe ondernemers worden ontvangen door Burgemeester Den Oudsten en wethouder Van Hees. Daarnaast zijn medewerkers van de afdeling Economische Zaken, de accountmanagers van Ondernemersloket Enschede en de accountmanagers van Werkplein Enschede aanwezig. Belangrijkste doel van de bijeenkomst is de nieuwe ondernemers van harte welkom te heten en hen goed te informeren over de ondersteuning die de gemeente Enschede en haar partners hen kan bieden bij het uitoefenen van hun bedrijf.

In het afgelopen half jaar zijn in Enschede circa 350 nieuwe bedrijven gestart. Daaronder veel zogenaamde éénpitters die beginnen vanuit huis, maar ook grotere bedrijven die zich hebben gevestigd op een bedrijventerrein of in een bedrijfsverzamelgebouw zoals Spinnerij Oosterveld.

De gemeente investeert veel om in Enschede een klimaat te scheppen, waarin het goed ondernemen is. Daar hoort ook een actieve ondersteuning van ondernemers bij. Voor nieuwe ondernemers is het immers nog wel eens lastig om de juiste weg in overheidsland te vinden. Vandaar dat de gemeente Enschede hen bij vestiging van hun bedrijf al informeert over de plek waar ondernemers terecht kunnen met hun vragen: Ondernemersloket Enschede, telefoon: (053) 4815150, internet: www.enschede.nl/ondernemen