Gemeente Laren

Aanmeldingen voor Wally Moes vrijwilligersprijs tot 30 juni

juni

22-06-2010
Veel mensen in de gemeente Laren doen vrijwilligerswerk en de gemeente erkent en waardeert hun inzet voor de Larense gemeenschap zeer. Om dit zichtbaar te maken heeft de gemeente Laren de Wally Moes vrijwilligersprijs en de aanmoedigingsprijs voor jonge vrijwilligers - tot en met 25 jaar- ingesteld.
Voor beide prijzen komen vrijwilligers uit de gemeente Laren in aanmerking die zich verdienstelijk hebben gemaakt voor een plaatselijke vereniging, maatschappelijke instelling of organisatie.

De Wally Moes Vrijwilligersprijs bestaat uit een kunstwerk en een geldprijs van EUR 750,- te besteden aan een doel dat de Larense gemeente ten goede komt, binnen de eigen vereniging of stichting. De aanmoedigingsprijs bestaat uit een legpenning en een geldprijs van EUR 250,- te besteden aan een doel dat de Larense gemeente ten goede komt, binnen de eigen vereniging of stichting.

Op 10 september zullen deze twee vrijwilligersprijzen op de openingsavond van de Larense Inmarkt in het Singertheateruitgereikt worden.

Nomineer voor 30 juni
Voordrachten voor de vrijwilligersprijs kunnen nog tot 30 juni a.s. gedaan worden. Dat kan door het nominatieformulier in te vullen (www.laren.nl). Het formulier moet uiterlijk 30 juni binnen zijn bij de gemeente.

Jury en criteria
De beoordeling van de aanmeldingen wordt gedaan door het Vrijwilligerscomité Laren, een onafhankelijke jury ingesteld door het college van burgemeester en wethouders, die bestaat uit mensen met verschillende achtergronden die samen een brede visie op het vrijwilligerswerk in de gemeente Laren waarborgen.

Informatie: mevrouw M. Brandjes van team Welzijn, tel. (035) 7513158, email marja.brandjes@belcombinatie.nl