Stadsdeel Amsterdam-Noord

Subsidies Meedoen in Noord

22 juni 2010

Bent u stadsdeelbewoner of vertegenwoordigt u een niet-commerciële organisatie in Amsterdam-Noord? En hebt u een leuk idee om uw buurt, wijk of straat gezelliger en beter te maken? Dan kunt u daarvoor bij het stadsdeel een Meedoen in Noord-subsidie aanvragen. Op deze pagina leest u hoe u dat kunt doen.

Aanvragen subsidie Meedoen in Noord

Op de pagina Subsidie aanvragen leest u hoe u een subsidie bij het stadsdeel kunt aanvragen. Hier vindt u ook
het 'Subsidieaanvraagformulier Meedoen in Noord en bewonersinitiatieven Wijkaanpak'.

Belangrijk: stuur bij een eerste aanvraag mee:

* een kopie van een recent bankafschrift van de rekening waarop het subsidiebedrag wordt gestort
* een kopie van het legitimatiebewijs van de rekeninghouder van bovengenoemde rekening

Indieningstermijnen

Bedragen tot EUR 250,00 kunt u het hele jaar door aanvragen. Voor bedragen van EUR 250,00 en hoger gelden de volgende indieningstermijnen:

CAPTION:

Termijn 1 Termijn 2 Termijn 3
15 november 2009 15 maart 2010 15 juni 2010

Subsidie Meedoen in Noord verantwoorden

Als u een Meedoen in Noord-subsidie van het stadsdeel hebt ontvangen, dan moet u verantwoorden wat u met het subsidiegeld hebt gedaan. Alle informatie over subsidie verantwoorden en het formulier Verantwoording waarderingssubsidie vindt u op de pagina Verantwoording subsidies.

Toegekende subsidies Meedoen in Noord vanaf 2009

Op de overzichten kunt u zien voor welke projecten een Meedoen-subsidie is toegekend. Ook het toegekende subsidiebedrag staat vermeld. * Kalenderjaar 2009: Overzicht jaaraanvragen en toegekende subsidies eerste, tweede en derde aanvraagronde 2009 * Kalenderjaar 2010: informatie volgt zo spoedig mogelijk.

Meer informatie

De regeling 'Bewonerssubsidies Meedoen in Noord' is speciaal voor bewoners en niet-commerciële organisaties in Amsterdam-Noord die projecten voor hun wijk, buurt of straat willen organiseren. * Als u meer wilt weten over de achtergronden van de regeling, dan kunt u die vinden in het Beleids- en subsidiekader Meedoen in Noord 2009-2012.
* Als u meer wilt weten over waar uw project of activiteit aan moet voldoen om in aanmerking te komen voor een Meedoen-subsidie, dan kunt u meer informatie vinden in het Overzicht criteria Meedoen in Noord. Dit is een bijlage bij het Beleids- en subsidiekader Meedoen in Noord.
* Als u meer wilt weten over het proces van subsidie aanvragen bij het stadsdeel, dan vindt u informatie op de pagina Subsidies stadsdeel Amsterdam-Noord.

Informatie over specifieke groepen

* Diversiteitsbeleid
* Ouderen
* Taal en inburgeren
* Vrijwilligerswerk
* Vrouwen

Contact

Mail uw vragen en opmerkingen naar meedoen@noord.amsterdam.nl, of bel met Ingrid Viskil, telefoon 020 634 9256.

Zie ook
* Hoe vraag ik subsidie aan?
* Wijkaanpak


* Website Nabije Buren