Gemeente Achtkarspelen


Wurk oan de wei

Parkeren centrum Surhuisterveen

De werkzaamheden aan de Nije Jirden en de rotonde Vierhuisterweg zijn nagenoeg afgerond. Voor parkeren in het centrum kunt u gebruik maken van de parkeerplaatsen bij de C1000 en op het nieuw aangelegde parkeerterrein bij de Lidl.

Herstraten Surhuizum
Woensdag 23 juni starten de werkzaamheden voor het herstraten van een gedeelte van de Bonhommesstrjitte in Surhuizum. In verband met de werkzaamheden zal het doorgaande verkeer op deze weg tijdelijk gestremd zijn. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot 16 juli 2010. Afhankelijk van de weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden langer of korter duren.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Beheer (0511) 54 81 68.

Herstraten Augustinusga
Woensdag 23 juni starten de werkzaamheden voor het herstraten van de Flaekstrjitte in Harkema. In verband met de werkzaamheden zal het doorgaande verkeer op de volgende wegen tijdelijk gestremd zijn; Roggekamp, Hjouwerkamp en de Flaekstrjitte. De stremmingen en eventuele omleidingen worden met borden aangegeven. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot 1 september 2010. Afhankelijk van de weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden langer of korter duren. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Beheer (0511) 54 81 68.