Gemeente Barneveld


Sporten voor minima

Inwoners met een inkomen tot 120% van het sociaal minimum kunnen jaarlijks maximaal EUR 225,- ontvangen voor deelname aan sport/-en verenigingsactiviteiten. Een aantal sportscholen in de gemeente Barneveld heeft voor deze doelgroep een speciale aanbieding die het mogelijk maakt dat minima voor de gemeentelijke bijdrage van EUR 225,- een jaar lang kunnen sporten.

Naast de sportscholen Blankesgoed en Bellevue heeft nu ook sportschool Curves in Barneveld zich nu aangesloten bij dit initiatief. Bij Curves kunnen vrouwen uit deze doelgroep gebruik maken van een speciale aanbieding : op basis van de gemeentelijke bijdrage van maximaal EUR225,- biedt deze sportschool een jaar lang 3x per week sporten.

Wilt u meer informatie? Kijk dan op de website van Curves: www.curves.nl. U kunt voor informatie of een afspraak ook bellen met Claudia de Jong van Curves, telefoonnummer: (0342) 408868. Wilt u gebruik maken van deze aanbieding? Neem dan contact op met de sportschool. Met een prijsopgave/bewijs van het lidmaatschap kunt u vervolgens de gemeentelijke bijdrage aanvragen. Er gelden voor toewijzing dezelfde voorwaarden als voor de andere minimaregelingen (deze kunt u vinden in de Minimawijzer).

Minimawijzer

Raadhuisplein 2, Barneveld, tel: 14 0342 (netnummer niet nodig), fax: (0342) 495 376, email: info@barneveld.nl