Provincie Drenthe

voor de heer S.R. Charlton te Nieuw Amsterdam

Luchthavenregeling op grond van de Wet luchtvaart voor de heer S.R. Charlton te Nieuw Amsterdam

Onderwerp: Luchthavenregeling op grond van de Wet luchtvaart voor de heer S.R. Charlton te Nieuw-Amsterdam

Gedeputeerde staten van Drenthe hebben op grond van de Wet luchtvaart een luchthavenregeling onder behoud van goedkeuring van provinciale staten voorbereid voor het exploiteren van een luchthaven aan de heer S.R. Charlton, gelegen aan de Siepeldijk in Nieuw-Amsterdam.

Terinzagelegging
U kunt het besluit en de bijbehorende stukken gedurende zes weken inzien vanaf 23 juni 2010:

* bij de gemeente Emmen: in het Klant Contact Centrum van het gemeentehuis Emmen, Raadhuisplein1 te Emmen. Het centrum is op werkdagen geopend van 8.30uur tot 16.30uur;
* bij de provincie Drenthe, afdeling Bestuur en Communicatie, Westerbrink1 te Assen, op werkdagen van 8.30uur tot 17.00uur.

U kunt de tekst van het besluit ook digitaal inzien op www.provincie.drenthe.nl/actueel/bekendmakingen.

Zienswijzen
Vanaf 23 juni 2010 tot en met 3 augustus 2010 kan eenieder, bij voorkeur schriftelijk, gemotiveerde zienswijzen over het ontwerp van het besluit indienen bij gedeputeerde staten van Drenthe (Postbus 122, 9400 AC Assen). U kunt hierbij verzoeken om geheimhouding van uw persoonlijke gegevens. Na telefonische afspraak (telefoonnummer (0592) 36 55 85) kunnen zienswijzen ook mondeling naar voren worden gebracht.

Inlichtingen
Voor vragen kunt u contact opnemen met de heer R. Vervoort van de afdeling Duurzame Ontwikkeling, telefoonnummer (0592) 36 54 43.