Gemeente Den Haag

Posterwedstrijd in De Affiche Galerij


* Laatste wijziging: 22 juni 2010

Zie uw eigen poster terug in De Affiche Galerij: doe mee aan de posterwedstrijd. Inzenden kan tot 13 augustus 2010.

In het najaar van 2010 vindt het project 'Huilen in Den Haag' plaats. Veel culturele- en erfgoedinstellingen organiseren activiteiten rond dit thema. Het Haags Gemeentearchief en de Bibliotheek Den Haag doen mee met een publieksactiviteit in de vorm van een posterwedstrijd.

Iedereen mag meedoen

Iedereen, amateur of professional, kan meedoen aan deze posterwedstrijd. De inzendingen moeten uiterlijk 13 augustus 2010 bij het Haags Gemeentearchief binnen zijn.

40 beste vormen tentoonstelling

Na deze sluitingsdatum selecteert een speciaal hiervoor benoemde jury de 40 beste inzendingen. Deze vormen samen de tentoonstelling 'Haagse Waterlanders', die van 4 september tot en met 7 november 2010 in De Affiche Galerij te zien zal zijn.

Meer informatie

Maak voor uw poster bijvoorbeeld gebruik van een foto, een gedicht, een schildering, een tekening, een collage, een prent of een combinatie van deze elementen. Alles mag, als het uiteindelijke resultaat maar tweedimensionaal, op papier zonder lijst is. Zie voor meer informatie het informatieblad:

Informatieblad posterwedstrijd (42 Kb)

Het informatieblad is vanaf 23 juni 2010 ook af te halen op de studiezaal van het Haags Gemeentearchief, dinsdag tot en met vrijdag van 9.30 - 17.00 uur.

U kunt ook contact opnemen met:

Wendy Louw
Telefoon: (070) 353 70 06
E-mail: w.louw@denhaag.nl