Nieuw van Babylon.com: BabylonPlus - de nieuwe "Babylon Enterprise" voor kleine en middelgrote ondernemingen 22/06/2010 15:08

PR Newswire

NEW YORK, June 22, 2010 /PRNewswire/ --

- Excel-gegevens ophalen met een muisklik

Babylon, 's werelds grootste aanbieder van single-click enterprise retrieval-oplossingen, woordenboek (http://www.babylon.com) - en vertaalsoftware (http://www.babylon.com) , presenteert met trots BabylonPlus
- een nieuwe toepassing die het mogelijk maakt a la minute organisatorische informatie uit verschillende Excel-gegevensbronnen op te halen en op elke gewenste plek af te leveren.

http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20090706/352552

http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20100621/395789

Ondanks een overvloed aan gegevens is het voor medewerkers in de kennissector in de huidige zakenwereld nog steeds een voortdurende strijd om de informatie die zij nodig hebben tijdig te vinden.

BabylonPlus biedt een eenvoudige en natuurlijke oplossing voor information retrieval-problemen. Met slechts een klik op een woord of ergens in een tekst op het scherm, extraheert BabylonPlus de relevante informatie op veilige wijze uit het Excel-bestand en levert deze af op het bureaublad van de medewerker, waardoor de snelheid van het bedrijfsproces verhoogd wordt.

De architectuur van BabylonPlus zorgt voor naadloze toegang tot informatie in zowel online als offline omgevingen en biedt vertalingen tussen 75 talen. Met een muisklik wordt toegang verkregen tot externe inhoudsbronnen zoals meer dan 1500 gratis woordenboeken, waaronder Wikipedia in 25 talen, alsmede toegang tot woordenboeken en thesauri van wereldberoemde uitgeverijen zoals Oxford, Britannica, Merriam-Webster, Larousse en vele andere.

"Vandaag de dag gaan medewerkers veelal af op uiteenlopende bronnen van voornamelijk ongestructureerde data om essentiele informatie te verkrijgen die vereist is om bedrijfskritieke beslissingen te kunnen nemen", aldus Alon Carmeli, CEO van Babylon. "BabylonPlus is het resultaat van onze investeringen in R & D en onze focus op kleine en middelgrote bedrijven. We denken dat dit nieuwe product een vervolg zal zijn op het succes van de Babylon Enterprise-oplossing in de middelgrote tot grote zakelijke markt."

Als u BabylonPlus wilt aanschaffen, neem dan contact op met
sales@babylon.com of bezoek http://www.babylon.com

Over Babylon Ltd.

Babylon.com is een beursgenoteerd bedrijf dat werd opgericht in 1997. Het bedrijf is een toonaangevende leverancier van taalgerelateerde oplossingen, zoals online woordenboek (http://www.babylon.com) - en vertaalsoftware (http://www.babylon.com), oplossingen op het gebied van taalonderwijs en talen leren, verbreding van de beheersing van het geschreven Engels en nog meer. De Babylon.com userbase omvat meer dan 62 miljoen desktopinstallaties in meer dan 200 landen.

Ga voor meer informatie over Babylon naar http://www.babylon.com

Contactpersoon voor de pers
Dalia Preisler
Babylon Ltd.

1-866-808-6361
press@babylon.com

Perscontact: Dalia Preisler, Babylon Ltd., 1-866-808-6361, press@babylon.com






-