Creyf's Uitzendbureau wint verkiezing 'Uitzendbureau van het Jaar'

22/06/2010 18:00

ABU

Amersfoort, 22 juni 2010

HR-professionals en uitzendkrachten hebben Creyf's Uitzendbureau uitgeroepen tot 'Uitzendbureau van het Jaar 2010'. ASA Student Uitzendbureau is wederom uitgeroepen tot 'Flexspecialist van het Jaar'. Aan het onderzoek hebben ruim 13.000 opdrachtgevers en uitzendkrachten deelgenomen. De prijsuitreiking vond plaats in het nieuwe duurzaamheidscentrum De St@art in Apeldoorn. De door CTB Flex gesponsorde verkiezing 'Uitzendbureau van het Jaar' is een initiatief van Q? Research & Consultancy in samenwerking met brancheorganisatie ABU en P?-vakblad IntermediairPW.

Dit jaar zijn er ruim 13.000 beoordelingen uitgebracht op www.uitzendbureauvanhetjaar.nl. Creyf's Uitzendbureau werd zowel door de HR-professionals als de uitzendkrachten als beste beoordeeld met een gemiddeld eindcijfer van 7,4. Tènce!, de winnaar van 2009, is dit jaar tweede geworden en scoorde drietiende punt lager dan Creyf's Uitzendbureau. Randstad heeft de derde plaats behaald.

Snel een goede baan vinden is belangrijk

Uitzendkrachten vinden het, in deze economisch onzekere tijd, belangrijker dan ooit om vooral snel (15%) een kwalitatief goede baan te vinden (18%). Hierbij speelt de deskundigheid van de intercedenten de belangrijkste rol (19%). De stiptheid van de salarisbetaling, bereikbaarheid en de vriendelijkheid van de intercedenten krijgen in het onderzoek de hoogste waardering. Niet alleen voor de uitzendkrachten geldt dat kwaliteit belangrijk is bij de keuze voor een uitzendbureau, maar ook voor de opdrachtgevers. Hierbij gaat het zowel om de kwaliteit van de uitzendkrachten (32%) als de deskundigheid van de intercedenten (22%) die opdrachtgevers als de belangrijkste factoren beschouwen. Vriendelijkheid van de intercedenten, mate van meedenken en de bereikbaarheid scoren vervolgens de hoogste punten onder opdrachtgevers.

Valt er nog wat te verbeteren? Uitzendkrachten zien graag beter passende banen aangeboden en opdrachtgevers willen meer aanbod van geschikte kandidaten.

ASA Student Uitzendbureau wederom uitgeroepen tot Flexspecialist

Net als vorig jaar is ASA Student Uitzendbureau uitgeroepen tot 'Flexspecialist van het Jaar'. Met een 7,04 als eindcijfer bleef ASA Student Uitzendbureau de andere twee genomineerden (Technicum en StudentenWerk) voor in deze categorie. Vooral de uitzendkrachten waren te spreken over ASA Student Uitzendbureau.

'Uitzendbureau van het Jaar' is een initiatief van Q? Research & Consultancy in samenwerking met brancheorganisatie ABU en P?-vakblad IntermediairPW. De hoofdsponsor van de verkiezing is CTB Flex.





http://www.abu.nl