Stichting Bouw Research
SBR Duurzaamheidscongres 2010

22 juni 2010

Aan de slag met Cradle 2 Cradle Bouwen

Recyclebaar bouwen, Cradle to Cradle (C2C), u kent de kreten. Maar hoe zorgt u er nu écht voor dat uw bouwwerken zowel ecologische als economische meerwaarde bieden? Hoe bouwt u een pand dat alleen 'goede' materialen bevat voor een marktconforme prijs? Een gebouw dat ook nog eens mooi, bruikbaar en gezond is voor toekomstige bewoners?

Het SBR Duurzaamheidscongres 2010 helpt u op weg!

Een dag om te netwerken

Willen we echt werk maken van duurzaam bouwen, dan is regelmatig kennis uitwisselen een must.
Dit congres helpt u in uw zoektocht om handen en voeten te geven aan het concept Recyclebaar bouwen: u hoort niet alleen wat C2C inhoudt, maar krijgt ook uitgebreid de gelegenheid om met andere professionals van gedachten te wisselen.

Volop inspiratie

Het ochtendprogramma is plenair. Toonaangevende sprekers geven hun visie op het thema. Tussendoor kunt u volop inspiratie opdoen tijdens de informatiemarkt. Bovendien bestaat het middagprogramma uit een groot aantal parallelsessies over specifieke deelthema's. Zo kunt u exact díe kennis opdoen, die u voor uw werk nodig hebt.

Voor wie?

Dit congres is bedoeld voor iedereen die werk wil maken van duurzaam bouwen, waaronder beleidsmakers, opdrachtgevers, ontwerpers, bouwers, installateurs, adviseurs, toetsers en facility managers.

Wanneer?

Het congres vindt plaats op 22 juni 2010 in De Rijtuigenloods in Amersfoort. Deelname kost ¤ 295,00 exclusief btw.