Ingezonden persbericht


Zelhem, 12 maart 2010

Persbericht

Vrouwenmidweek richt zich op Gods rivier, De Betteld

Tijdens het zesde Total Makeover vrouwenmidweek die wordt gehouden van 22 tot en met 25 juni, is het thema ´Bij Gods Rivier´. Sprekers zijn Joke Tan, Michèle Bauermann en Nathalie Tan. Workshops worden gegeven door Carin van Essen (zang) en Willeke Kok (dans). De vrouwenmidweek wordt gehouden op conferentiecentrum De Betteld in Zelhem en iedereen is hierbij uitgenodigd.

Tijdens de ochtend- en avondsamenkomsten geven Joke Tan, Michèle Bauermann en Nathalie Tan opbouwende studies over het thema ´Bij Gods Rivier´. Tijdens de workshops zang en dans op woensdag- en donderdagmiddag krijgt iedereen de kans haar talenten te ontdekken op dit gebied. Op woensdagavond is iedereen welkom (ook mannen dus) voor de praise & worshipnight. Verder is de week als vanouds gevuld met gebed, samenzang, aanbidding en veel gezelligheid.

Organisator en spreekster Joke Tan over het thema ´Bij Gods Rivier´: ,,Het water dat God ons geeft komt uit een zuivere Bron, vanuit zijn troon. Ieder die wil kan bij die rivier komen. Het is goed toeven aan de oevers, onder de bijzondere bomen die daar zijn gepland. Heb je dorst of verfrissing nodig? Kom dan naar dit weekend!´´

De prijs van de midweek varieert door de verschillende mogelijkheden. Het is bijvoorbeeld mogelijk één of meerdere dagen te komen en overnachting elders te regelen. Surf voor aanmelding en meer informatie naar de website van De Betteld op www.betteld.nl.

Einde persbericht



Ingezonden persbericht