Dura Vermeer

Nieuw-Rhijngeest - 22 juni 2010

Veel belangstelling voor appartementen Nieuw-Rhijngeest

Veel belangstelling tijdens de start verkoop van twintig zogenaamde starterappartementen in blok Serpa van appartementecomplex De Batavia in Nieuw-Rhijngeest, een realisatie van Dura Vermeer Bouw Leidschendam.

Met een welkomstwoord richting alle aanwezige belangstellenden en het doorknippen van het lint heeft wethouder Lia de Ridder van de gemeente Oegstgeest in partycentrum La France het startsein gegeven voor de start van de verkoop.

Direct na de officiële opening ontvingen alle belangstellenden hun informatiepakket en kon het inschrijfformulier ingevuld worden. Een mix van jong en oud was aanwezig om zich te laten informeren.

Appartementen Serpa
Serpa maakt onderdeel uit van het moderne appartementengebouw De Batavia. Er komen 61
appartementen, verdeeld over zes verdiepingen. De entreehal ligt in het midden en verdeelt Serpa
in twee aparte vleugels met elk een hele eigen uitstraling. De witte overhangende balkons maken de
eigentijdse '' look'' compleet.

De Batavia
De Batavia is na Den Aanvanck en Rhijnwaeter het derde deelplan dat in verkoop is. In totaal bestaat De Batavia uit 260 moderne appartementen met een bijzondere ligging dichtbij het park. Ze zijn verdeeld over verschillende gebouwen die ieder een eigen identiteit hebben en samen zorgen voor een afwisselend straatbeeld.

Nieuw-Rhijngeest
In totaal worden in Nieuw-Rhijngeest circa 1.500 woningen in diverse typen, sferen en voor alle doelgroepen gerealiseerd. Circa 1.300 van deze woningen zijn een ontwikkeling van Nieuw-Rhijngeest VOF met een gezamenlijke participatie van Dura Vermeer Bouw Leidschendam en Bouwfonds Ontwikkeling. De Batavia wordt ontwikkeld door Nieuw-Rhijngeest VOF en Ymere ontwikkeling.

Zie voor meer informatie
www.levenisbeleven.nl
www.debatavia.nl