Politie Utrecht

Persberichten Lekstroom, 08.30 uur

Utrecht, 22-06-2010

Ongeval met letsel

NIEUWEGEIN Een 57-jarige man uit Nieuwegein is maandag 21 juni licht gewond geraakt. De politie kreeg rond 16.30 uur een melding dat een man met een snorfiets was komen te vallen. Op het Schermerhornpark troffen agenten een gewonde man aan. Waarschijnlijk is hij van stoep af de straat op gereden en hierbij gevallen. De Nieuwegeiner is met verwondingen aan zijn hoofd naar het ziekenhuis gebracht.

Mishandeling

HOUTEN De politie heeft een 29-jarige man uit Houten aangehouden op verdenking van mishandeling. Rond 15.30 uur kreeg de politie een melding dat een 26-jarige man uit Nieuwegein net was mishandeld op de Spoorhaag. De dader zou zijn weggelopen in de richting van het centrum. Agenten waren snel ter plaatse en op aanwijzing van getuigen kon de verdachte worden aangehouden. De man is overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

Ongeval met letsel

LOPIK Een 46-jarige motorrijder uit Culemborg is licht gewond geraakt op de Lekdijk-Oost. Rond 17.50 uur kreeg de politie een melding dat een motorrijder onderuit was gegaan. Ter plaatse troffen agenten de 46-jarige motorrijder aan. Een automobilist die achter hem reed verklaarde dat de motorrijder met normale snelheid uit de bocht vloog en tegen een hek tot stilstand kwam. De motorrijder is overgebracht naar het ziekenhuis voor medische behandeling.