Ingezonden persbericht


Andelst, juni 2010

PERSBERICHT

Campingspecialist ACSI:
"Meeste campings Zuid-Frankrijk geen overlast door noodweer"

Problemen door overstromingen op zeven campings in de Var

Een campingvakantie geboekt in de Var, Zuidoost-Frankrijk? Geen paniek. De overstromingen in deze regio hebben op slechts enkele campings voor grote overlast gezorgd. Op andere campings wordt u gewoon ontvangen. Dat meldt campingspecialist ACSI.

Zeven campings zijn zo zwaar getroffen door het noodweer dat deze voor onbepaalde tijd gesloten blijven: Les Pêcheurs en Le Moulin des Iscles in Roquebrune-sur-Argens,

L'Etoile d'Argens, La Barque, Le Marc Hilaire en La Résidence du Campeur in Saint-Aygulf en L'Eau Vive in Les Arcs. Heeft u een vakantie gepland naar één van de getroffen campings? U wordt dan ontvangen op een andere camping in de omgeving.

De volgende campings zijn eveneens getroffen, maar openen hun deuren weer: Camping Le Grand Calme en Les Lauriers Roses zijn al weer geopend, Le Pont d'Argens openen deze week en Le Saint-Aygulf opent zaterdag a.s. de slagboom.

Neem in ieder geval contact op met de betreffende camping voor de meest actuele informatie of bel naar het Bureau voor Toerisme (Var) via 0033-800080083 (maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 20.00 uur bereikbaar).

U kunt dus met een gerust hart naar de streek gaan indien u niet bij een getroffen camping gereserveerd heeft, op overige campings zijn geen problemen en functioneren normaal.

Voor andere alternatieven kunt u het beste kijken op www.eurocampings.eu.

***Einde persbericht***

ACSI is een bedrijf dat voorziet in actuele en betrouwbare campinginformatie en een breed assortiment producten en diensten voor kampeerders. Binnen 45 jaar is het uitgegroeid tot een begrip onder kampeerliefhebbers en campingeigenaren.

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht