iPA Software: groeien en helpen groeien in tijden van crisis.

22/06/2010 11:59

iPA Software

Ook in tijden van crisis zijn er bedrijven die erin slagen om te groeien. Net omdat ze hun klanten helpen zich te wapenen tegen die laagconjunctuur waarin concurrentie dubbel zo hard speelt.

iPA Software is daar een goed voorbeeld van: zij ontwikkelen software oplossingen voor bedrijven die een deel van of heel hun bedrijfsproces willen automatiseren.

Het succes dat iPA Software met die aanpak oogst, vereiste een up to date marketing- en communicatieaanpak. Zo is er o.a. een nieuwe website (www.ipasoftware.com) waar naast uitleg over de unieke aanpak en verschillende diensten van iPA Software ook interessante cases, te vinden zijn.

Ook in tijden van crisis zijn er bedrijven die erin slagen om te groeien. Net omdat ze hun klanten helpen zich te wapenen tegen die laagconjunctuur waarin concurrentie dubbel zo hard speelt. iPA Software is daar een goed voorbeeld van: zij ontwikkelen software oplossingen voor bedrijven die een deel van of heel hun bedrijfsproces willen automatiseren.

iPA Software biedt geen standaard pakketten die iedereen kan kopen en dus geen concurrentieel voordeel geven. Maar ze ontwikkelen ook geen software 'volledig op maat' want dat zou te duur zijn en teveel tijd vergen. Ze hebben een eigen methodiek ontwikkeld die 'the best of both worlds' biedt: standaard waar het kan, op maat waar het moet. Zo komen ze snel en efficiënt tot kwalitatief hoogstaande software oplossingen die een 'perfect fit' vormen met het bedrijfsproces van hun klanten en die zo een aanzienlijk concurrentieel voordeel bezorgen.

iPA Software: duidelijke, efficiënte communicatie over duidelijke, efficiënte oplossingen.

Het succes dat iPA Software met die aanpak oogst, vereiste een up to date marketing- en communicatieaanpak. Voor geïnteresseerden en potentiële klanten is het immers belangrijk een snel en overzichtelijk inzicht te krijgen in de methodiek en de concrete oplossingen die iPA Software aanbiedt.

Zo werd een nieuwe bedrijfsidentiteit ontwikkeld met duidelijke logo's en baselines voor elke software oplossing.

* iPA Software, standaard waar kan, op maar waar het moet.

* iERP, Vlotte data, passende processen

* iAPS, Uw planner in controle

* iPA iNSOURCING, Een tijdelijk team, blijvende expertise

Er is ook een nieuwe website www.ipasoftware.com, waar naast uitleg over de unieke aanpak en verschillende diensten van iPA Software ook interessante cases, te vinden zijn.

iPA Software. Standaard waar het kan, op maat waar het moet.

Gedurende een kleine 10 jaar heeft iPA Software een schat aan ervaring en expertise opgebouwd op het vlak van software oplossingen voor bedrijven. Ze ondervonden al snel dat het zinloos is om kant-en-klare producten aan te bieden als die dan blijken niet te beantwoorden aan de echte noden.

Vandaaruit hebben ze een eigen iRAD-methodiek ontwikkeld: die begint met heel goed te luisteren naar en mee te denken met hun klanten. De flexibele architectuur die op basis van die behoeftes wordt ontwikkeld, wordt dan ingevuld met net die werkende standaardmodules die onze klant echt nodig heeft. Zo ontwikkelt iPA Software snel werkende prototypes op maat om te komen tot kwalitatief hoogstaande software oplossingen, binnen timing en budget.

iRAD combineert dus de Best of Both Worlds. Geen gewoon, onaangepast standaard software pakket maar ook geen duur tailor made model met lange ontwikkeltijd maar een hybride iVersie ervan die snel en efficiënt tot een 'perfect fit' komt met het bedrijfsproces van de klant.

- EINDE -

iPA Software is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software oplossingen, standaard waar het kan, op maat waar het moet. In nauwe samenspraak met hun klanten ontwikkelen en implementeren zij kwalitatief hoogstaande software oplossingen die een 'perfect fit' zijn met de bedrijfsprocessen van hun klanten en die hen dan ook een aanzienlijk concurrentieel voordeel opleveren. Opdrachtgevers van iPA Software zijn KMO's en grote bedrijven uit verschillende sectoren zoals bijvoorbeeld Desmyttere Marketingadvies, Schrijnwerkerij Verdonck, Univeg, Pauwels /CG Global, Danilith.

Contact:

Inge De Clerck, marketing & communicatie iPA Software

Franklin Rooseveltlaan 348 Bus 9, B-9000 Gent, België

T: +32 9 265 02 38 Gsm +32 476 83 87 88

e-mail: inge.de.clerck@ipasoftware.com

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel