PQR ontvangt twee VMware vExpert 2010 awards


Wereldwijd 330, in Nederland een selecte groep van circa 15 vExperts

DE MEERN, 20100622 -- De vExpert awards worden door VMware persoonlijk aan professionals toegekend die een bewezen bijdrage hebben geleverd aan de community van VMware gebruikers over het afgelopen jaar. Dit jaar mochten zelfs twee PQR-medewerkers de vExpert award in ontvangst nemen, waarbij het voor beide een herbenoeming van deze bekroning betreft.

VMware geeft deze awards persoonlijk aan professionals die een bewezen bijdrage hebben geleverd aan de community van VMware gebruikers over het afgelopen jaar. Het actief delen van kennis en informatie met anderen wordt door VMware gewaardeerd en bekroond met de titel van vExpert. Wereldwijd zijn er dit jaar 330 vExperts aangewezen, waarvan circa1) 15 in Nederland en maar liefst twee aan PQR's Ruben Spruijt en Sven Huisman. Met de benoeming worden vExperts uitgenodigd deel te nemen aan het vExpert-programma, waarbij kennisdeling voorop staat.

Sven Huisman, Technical Consultant: "De markt van virtualisatie is volop in beweging en VMware speelt hierin een belangrijke rol. Het is een enorme eer om deze award voor het tweede achtereenvolgende jaar te ontvangen en om bij de selecte groep van vExperts te horen."

Ruben Spruijt, Technology Officer bij PQR: "Ik ben verheugd opnieuw deze award in ontvangst te mogen nemen. Hierdoor kan ik gebruik blijven maken van directe toegang tot de vExpert community, waarmee onder andere direct toegang tot presentaties en exclusieve online events wordt geboden, en deelname aan speciale vExpert activiteiten. Voor PQR betekent dit dat we onze visie op en kennis van virtualisatie nog sneller en beter met onze relaties kunnen delen."

PQR is één van de vier VMware Premier Partners in Nederland. Deze hoogste status is voorbehouden aan organisaties die alle kennis en kunde bezitten op het gebied van virtualisatie met VMware. Naast de vExpert awards slaagde PQR er begin dit jaar in om zich als eerste in Nederland te certificeren voor de vier competentiegebieden die VMware ontwikkeld heeft op het gebied van virtualisatie-oplossingen. Tevens is PQR al enkele jaren VMware Authorized Consultant (VAC) Gold en voor alle VMware branded diensten gecertificeerd. Jumpstart trainingen, consolidatie assessments, ontwerp- en migratiediensten en healthchecks behoren tot de diensten die PQR uitvoert.

Meer over VMware en PQR: www.pqr.com/vmware


1) De officiële lijst van vExperts zal binnenkort door VMware worden vrijgegeven.


Over PQR
PQR is dé specialist voor professionele ICT-infrastructuren met focus op Server & Storage, Virtualisatie en Applicatiebeschikbaarheid.

Klanten van PQR zijn actief in alle sectoren van de samenleving, zowel profit als non-profit, en zijn te typeren als middelgrote tot grote organisaties waarbij de ICT-voorziening van essentieel belang is voor de bedrijfsvoering.

PQR is HP GOLD Preferred Partner 2010, VMware Premier Partner en Gold Authorized Consultant Partner, Citrix Platinum Solution Advisor, Microsoft Gold Partner Advanced Infrastructures & Security, RES Platinum Partner, NetApp Platinum Partner, Cisco Premier Partner, CommVault CASP Value Added Reseller, HDS Platinum Partner, HP ProCurve Master Partner en Websense Platinum Partner.

PQR is opgericht in 1990, gevestigd in De Meern en telt ruim 100 medewerkers. In het boekjaar 2008/2009 is een omzet geboekt van ¤ 84,6 miljoen en een nettowinst na belastingen van ¤ 4,2 miljoen. www.PQR.com


Meer informatie en beeldmateriaal:
PQR, Karin Mulder, Marketing & Communicatie Manager, tel: +31 (0)30 6629729, e-mail: kmu@pqr.nl.

PQR B.V.
Rijnzathe 7
3454 PV De Meern
www.PQR.com
www.virtuall.eu





Ingezonden persbericht