Al je sites op één pagina, Meetmylinks.nl


NAARDEN, 20100622 -- De snelgroeiende startup Meetmylinks die het bundelen van alle sociale media sites mogelijk maakt tot één pagina, komt met de mogelijkheid om persoonlijke pagina's verder naar eigen smaak in te richten.

Vanaf nu is het mogelijk om ook de site van het werk, eigen bedrijf, de sportclub of welke site dan ook toe te voegen aan je persoonlijke pagina waardoor Meetmylinks ook als persoonlijke startpagina is te gebruiken.

We hebben allemaal steeds meer accounts bij social mediasites als bijvoorbeeld Hyves, Linkedin, Facebook en Twitter. We hebben onze foto's en filmpjes bij Fotoalbum, Flickr, Zoom en Youtube. Je cv staat bij Monsterboard en dan hebben we ook nog een weblog of eigen site via Web-log of Wordpress.
Bij Meetmylinks.nl zijn al die sites te bundelen tot één pagina zodat je voortaan kunt volstaan met het opgeven van je meetmylinks url zonder al je sites te hoeven noemen. Je kunt ook zelf bepalen welke sites je op dit account wil laten zien.

Meetmylinks ontstond nog maar enkele maanden geleden en inmiddels gebruiken steeds meer mensen de site om eigen pagina's maar ook de pagina's van vrienden te bekijken. Meetmylinks heeft plannen om uiterlijk volgend jaar de stap naar het buitenland te maken.

Meetmylinks ziet graag dat het plaatsen van je Meetmylinks url onder je naam bij het sturen van een mail, een vanzelfsprekendheid zal worden.