Axis into ICT verkleint afhankelijkheid van externe ICT-consultants


Nieuwe verbeter ICT gericht op ondersteuning én kennisoverdracht

UTRECHT, 20100622 -- Axis into ICT is de naam van een nieuw bedrijf, dat verbeter ICT levert aan organisaties die gebruikmaken van Oracle-technologie. Axis into ICT helpt deze organisaties bij het oplossen van vraagstukken rond databasebeheer, architectuur, middleware en security. Wat Axis into ICT anders maakt, is dat het bedrijf zijn opdrachtgevers in staat stelt om de ICT-voorzieningen ook zelf proactief en structureel te verbeteren. Hierdoor zijn ze veel minder afhankelijk van externe ondersteuning. Bovendien kijkt Axis into ICT niet alleen naar de techniek, maar ook naar de mensen en samenwerking in een organisatie.

Duurzame verbetering en zelfstandigheid

Axis into ICT laat een opdrachtgever via analyses en advies zien waar verbeteringen mogelijk zijn en wat deze opleveren. Bijvoorbeeld op het gebied van optimalisatie van de Cost of Ownership, een betere Return on Investment, of meer continuïteit, stabiliteit en flexibiliteit van de ICT-omgeving. Tegelijkertijd zorgt Axis into ICT ervoor dat de organisatie in kwestie de nodige expertise, ervaring en zelfstandigheid ontwikkelt om zelf voortdurende ICT-verbeteringen te realiseren. Ook korte termijn problemen worden door Axis into ICT aangepakt, maar dan wel vanuit een langetermijnvisie, en met de belangen van de opdrachtgever en een duurzame verbetering voor ogen.

Gezond verstand laten werken

De werkwijze van Axis into ICT is gebaseerd op het Common Sense Development Program(TM). Dit betekent dat het bedrijf het gezonde verstand van zijn opdrachtgevers en van zichzelf inzet om de continuïteit en het rendement van de ICT-voorzieningen te verbeteren. Het Common Sense Development Program werd ontwikkeld door Axis into Management, net als Axis into ICT onderdeel van de Axis into Groep.

Verbeterscan: speciale introductieactie

Met zijn `verbeterscan' brengt Axis into ICT alle positieve en negatieve aspecten van de totale ICT-keten van een organisatie in kaart. Ook worden concrete voorstellen gedaan om bijvoorbeeld de performance, kosten en beschikbaarheid te verbeteren. Organisaties die kennis willen maken met de aanpak van Axis into ICT kunnen de verbeterscan laten uitvoeren tegen een aantrekkelijk introductietarief. Voor ¤ 1.950,- (normaal ¤ 2.500,-) wordt hun systeem geanalyseerd, waarna een verbetervoorstel volgt. Dit aanbod loopt tot 1 oktober 2010. Contactpersoon is Erik Swinkels van Axis into ICT (06 1272 6832 of erik.swinkels@axisinto.nl).

Over Axis into ICT

Axis into ICT verbetert de ICT-voorzieningen bij organisaties waar Oracle-technologie een cruciale factor is. Dit gebeurt door middel van advies, analyses, interim-beheer, projectmatige implementaties, opleiding en training. Axis into ICT is gespecialiseerd in Oracle, vooral databases, beheer, architectuur, middleware en security. De experts van Axis into ICT helpen organisaties hun doelstellingen te realiseren, zoals optimalisatie van de Cost of Ownership, een betere Return on Investment, of meer continuïteit, stabiliteit en flexibiliteit van de ICT-omgeving. Structurele verbetering, kennisoverdracht en het Common Sense Development Program staan centraal in de aanpak van Axis into ICT.

Voor meer informatie: www.axisintoict.nl.





Ingezonden persbericht