Gemeente Apeldoorn

Agenda
collegeleden

Een overzicht van activiteiten t/m zondag 4 juli 2010 1 pagina

Vrijdag 25 juni

18.00 uur
Wethouder P. Blokhuis opent op ceremoniële wijze het zesde Drakenbootfestival. Plaats: Apeldoorns kanaal, tussen de Freulebrug en de Welgelegenbrug.

Zaterdag 26 juni

19.00 uur
Loco-burgemeester P. Blokhuis feliciteert de Apeldoornse Jeugdbrandweer met het 25-jarig bestaan van de organisatie tijdens het jubileumfeest. Plaats: Brandweer Apeldoorn, Vosselmanstraat 203 in Apeldoorn.

Maandag 28 juni

17.00 uur
Wethouder J.C.G. Wegman ondertekent, namens de gemeente Apeldoorn, samen met Hogeschool Wittenborg en De Johanna Donk-Grote Stichting, een driepartijenovereenkomst over de komst van de Hogeschool naar Apeldoorn. De Wittenborg Business School vestigt zich vanaf juli in een separate vleugel van het ROC Aventus gebouw. Plaats: Stadhuis, Marktplein 1 in Apeldoorn.

Woensdag 30 juni

17.30 uur
Wethouder F.A. Spoelstra reikt de certificaten uit aan twaalf deelnemers die opgeleid zijn als Vertrouwenscontactpersonen Sport. De vertrouwenscontactpersoon dient als een luisterend oor voor ongewenst gedrag binnen een sportvereniging. De opleiding is een initiatief van de NOC*NSF, Sportraad Apeldoorn, Verenigingsbureau, ACCRES en de gemeente Apeldoorn. Plaats: Sportcafé Omnisport, De Voorwaarts 55 in Apeldoorn.