Gemeente Tilburg

Persbericht

Laatste kans voor Tilburgse ondernemers om in te schrijven voor de MVO-prijs

Tilburg, 22 juni 2010

Tilburgse ondernemers hebben tot uiterlijk 12 juli de tijd om zichzelf of collega- ondernemers aan te melden voor de MVO-prijs Tilburg 2010. Door in te schrijven voor deze prijs laten de bedrijven in Tilburg zien wat zij doen aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarmee zijn zij een voorbeeld voor anderen. Op www.mvoprijs.nl staat alle informatie hoe Tilburgse ondernemers mee kunnen dingen naar deze MVO-prijs. De uitreiking van de prijs vindt plaats op 7 oktober 2010.

De MVO-prijs Tilburg beloont ondernemers die een voortrekkersrol pakken in maatschappelijk verantwoord ondernemen. Tevens kunnen andere vooruitstrevende verantwoorde ondernemers in het zonnetje worden gezet. De winnaar van de MVO-prijs Tilburg 2010 ontvangt naast de MVO Award een uitgebreide reportage in een magazine, landelijke en regionale publiciteit èn het bedrijf mag zich de komende twee jaar de beste Maatschappelijk Verantwoorde Ondernemer van Tilburg noemen. De MVO-prijs Tilburg is een initiatief van de gemeente Tilburg en COS Brabant.

Achtergrondinformatie
Bij maatschappelijk verantwoord ondernemen stemmen ondernemers hun bedrijfsvoering af op het klimaat, de samenleving en het milieu. COS Brabant en de gemeente Tilburg willen ondernemingen binnen Tilburg die bezig zijn met MVO stimuleren. Daarom hebben COS Brabant en de gemeente Tilburg in 2008 de MVO-prijs in het leven geroepen. De prijs wordt elke twee jaar uitgereikt. Zowel kleine als grote bedrijven kunnen mee dingen naar de prijs.