Ingezonden persbericht


Oldenzaal, 22 juni 2010

PERSMEDEDELING
Triple Media realiseert uitbreiding naar landelijke dekking Exclusieve verkoop openbaar vervoerreclame voor Connexxion, Veolia, Syntus en Arriva

Met de vervoersmaatschappijen Connexxion, Veolia, Syntus en Arriva werden onlangs voor de exclusieve, langlopende afspraken vastgelegd voor de exploitatie van openbaar vervoerreclame in het grootste deel van Nederland. Triple Media was vanaf 2005 al marktleider in het oosten van Nederland, Limburg en Haaglanden.

Met de uitbreiding naar nagenoeg geheel westelijk Nederland, Amersfoort, Eindhoven, Flevoland en Friesland verwacht Triple Media zowel kwantitatief als kwalitatief marktleider in Nederland te worden op het gebied van openbaar vervoerreclame. Het betreft hier hoofdzakelijk reclame op bussen. Deze nieuwe langlopende overeenkomsten tonen aan dat Triple Media als fullservice bureau voor openbaar vervoerreclame een groot vertrouwen geniet van alle grote OV-bedrijven.

In het bijgaande PDF-bestand is het exclusieve werkgebied van Triple Media in roze aangegeven. De belangstelling voor reclame op openbaar vervoer laat een stijgende lijn zien. Inmiddels wordt deze vorm van reclame succesvol ingezet door een zeer diverse groep van ondernemingen en organisaties. Het spreekt voor zich dat wij graag bereid zijn om u meer te vertellen over deze forse uitbreiding van onze activiteiten en ook over de landelijke betekenis van openbaar vervoerreclame. Wij danken u bij voorbaat hartelijk voor uw belangstelling.




Ingezonden persbericht