Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

'DOE-HET-ZELF DOBBIT:
het VAKBLAD
VOOR DE NEDERLANDSE KLUSSER'

Op 25 mei werd het eerste nummer van Doe-Het-Zelf Dobbit in Nederland gelanceerd. Na het succes van het eerste nummer staat nu ook het tweede nummer volop in de steigers.

Doe-Het-Zelf Dobbit is dé bron van informatie en inspiratie voor alle Nederlandse klussers. Het biedt een brede waaier van klussen, praktische tips, originele klusideeën, productinformatie, bouwplannen ... De klusser vindt er informatie die hem stap voor stap begeleidt in de realisatie van zijn projecten. Kortom, een onmisbare tool om een klus tot een goed einde te brengen. Correcte informatie maakt immers het verschil tussen een geslaagde en een mislukte klus.

Vakblad
Het tweede nummer heeft alvast volgende items in petto:
- constructielijmen

- decoupeerzagen

- schroeven & bits

- boomhut bouwen
Doe-Het-Zelf Dobbit verschijnt 10x per jaar.

Online klusinformatie
Ook de laatste nieuwtjes laten niet op zich wachten. We brengen het snel tot bij de klussers via
de elektronische nieuwsbrief
en de website www.dobbit.nl
Op de website bieden we naast de nieuwtjes ook heel wat online klusvideo's over bouw, elektra, sanitair, decoratie, gereedschap, hout, ijzerwaren en tuin. Bekijk hier het overzicht.

Doelgroep
Doe-Het-Zelf Dobbit richt zich naar méér dan 20.000 klussers:
- actieve klussers

- bouwers en verbouwers

- klusbedrijven (ZZP'ers)

- medewerkers van bouwmarkten en doe-het-zelfketens

Doe-Het-Zelf Dobbit is een initiatief van PMG Nederland BV, onderdeel van de multimediale vakbladuitgever Professional Media Group gevestigd in Zedelgem (België). Professional Media Group is reeds een kwarteeuw actief in de uitgeversbranche en brengt kwalitatieve en gespecialiseerde vakinformatie voor de vakgebieden bouw, industrie, non-food retail, food retail en event marketing. Naast het b2b-segment is Professional Media Group gespecialiseerd in educatieve tv-programma's.

Schiphol-Rijk, 22 juni 2010