Primeur: Ausy/DataFlow geeft 1ste erkende Drupal training in Europa

22/06/2010 19:26

DATA FLOW CONSULTANCY


Ausy/DataFlow is de 1ste in Europa die de officiële Drupal trainingen mag geven, gecertifieerd door Acquia. Hiervoor hebben we een 'Enterprise Partnership' getekend met Acquia, die professionele ondersteuning geeft aan het Drupal platform.

Drupal is een social publishing platform, een unieke combinatie van content management en social software mogelijkheden. Dit laat Drupal sitebeheerders toe om zeer uiteenlopende, moderne websites te creëren die een traditionele content development workflow combineren met specifieke opties op maat van de klant.

Het is een open source technologie die ontwikkeld is door een Belg, Dries Buytaert, en die de afgelopen jaren zeer gekend is geraakt in Amerika. Stilaan wint Drupal ook aan populariteit in Europa en vanuit dit perspectief staat Ausy/DataFlow mee in de startblokken om Drupal nationaal en internationaal te promoten. Ausy/DataFlow heeft al enkele Drupal projecten gerealiseerd en kan een aantal mooie referenties voorleggen.

Geïnteresseerden die van plan zijn kortelings te starten met Drupal en die op zoek zijn naar een hands-on introductie, kunnen zich inschrijven voor de open training 'Drupal in a Day' op 14 juli. Deelnemers die op zoek zijn naar een diepgaandere Drupal site-building training kunnen een beroep doen op de additionele 'Drupal for Site Builders' training op 15 en 16 juli. Beide trainingen worden georganiseerd in Leuven.

Meer informatie op www.dataflow.be/training.

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel