Gemeente Noordwijkerhout


Vooraankondiging bestemmingsplan `Victorschool & Puyckendam'

Burgemeester en wethouders van Noordwijkerhout geven ingevolge artikel
1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) kennis van het feit dat zij een bestemmingsplan voorbereiden voor de RK basisschool St. Victor en Puyckendam.

Het plangebied wordt globaal begrensd door de Parnassialaan, Pilarenlaan, achterzijde schoolplein van de St. Victorschool, achterzijde woningen Reigerlaan, de Koekoeklaan, de Kornoeljelaan en de Pilarensloot.
Voor de locatie zijn plannen voor de nieuwbouw van 138 nieuwe appartementen, een twintig klassige school met nevenruimten en een schoolplein. De huidige bebouwing van de St. Victorschool en van Puyckendam zal hiervoor worden gesloopt.

Naar aanleiding van deze vooraankondiging is het nog niet mogelijk te reageren.
Er liggen nu nog geen stukken ter inzage, er kunnen geen zienswijzen worden ingediend en er wordt geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid gesteld een advies over het voornemen uit te brengen. Binnenkort zal op grond van de Inspraakverordening een voorontwerpbestemmingsplan ter inzage worden gelegd. Dan is het mogelijk om te reageren op het plan. Op de gemeentepagina van het Noordwijkerhouts Weekblad wordt aangekondigd wanneer dat is en hoe u kunt reageren.