Gemeente Baarn

Bloemetje voor bezoekers vernieuwde publiekshal gemeentehuis uitreiking bloemetje aan bezoeker

Afgelopen jaar heeft de gemeente de publiekhal in het gemeentehuis opnieuw ingericht. Er is een prettiger en ruimere wachtruimte gekomen en een zogenoemd nieuwe digitale informatiezuil waar bezoekers een nummertje krijgen en sneller geholpen kunnen worden. Ter gelegenheid van de vernieuwde publiekshal kregen dinsdag alle bezoekers van de loketten Burgerzaken, Bouwzaken, en Wonen, Zorg & Welzijn een feestelijk bloemetje aangeboden.

In de vernieuwde kleurrijke en huiselijk ingerichte publiekshal staat een informatiezuil waar elke bezoeker direct kan aangeven waarvoor men komt. Men krijgt dan een bonnetje met een nummer en kan plaatsnemen in de wachtruimte. Voordeel is dat mensen die voor iets eenvoudigs komen, zoals het afhalen van een paspoort, een stuk sneller geholpen worden. Dat scheelt ook weer tijd voor wie voor iets ingewikkelds naar het loket komt.

Voor de gemeente neemt de dienstverlening aan inwoners een centrale plek in. Komende jaren wordt gewerkt aan een Klantcontactcentrum: één plek waar burgers, bedrijven en instellingen terecht kunnen voor àlle producten en diensten van de hele overheid.

publiekshal

De vernieuwde en kleurrijk ingerichte publiekshal van het gemeentehuis.