Gemeente Schagen

Veteranendag Schagen

De Veteranendag Schagen wordt dit jaar georganiseerd op donderdag 24 juni van 17.00 tot 20.30 uur, in Slothotel Igesz. Iedere bij het Veteraneninstituut geregistreerde Schager veteraan ontvangt een persoonlijke uitnodiging om zich hiervoor aan te melden.

Wij willen ook graag de jongere generatie (ex-)militairen, die over het algemeen overdag werkzaam is, in de gelegenheid stellen deel te nemen aan de Schager Veteranendag. Daarom is de bijeenkomst deze keer op een later tijdstip gepland en wordt er een diner in de vorm van een buffet geserveerd.

Â

Het programma luidt als volgt:

* 17:00 uur: ontvangst genodigden;

* 17:15 uur: welkomstwoord door Burgemeester G. Westerink;
* 17:30 uur: toespraak van de heer E. Pereboom (voorzitter van de Vereniging
Oud Militairen Indië- en Nieuw-Guineagangers, Noord Holland);
* 18:00 uur: aanvang buffet;

* 20.00 uur: toespraak van de heer H.J.H. Goetzee, Hoofd Operationele

Personeelszorg Commando Zeestrijdkrachten;

* 20.15 uur: koffie/thee;

* 20.30 uur: sluiting.

Als u wilt deelnemen aan de Schager Veteranendag, dan kunt u zich door middel van het digitale formulier aanmelden. Indien u niet komt dan hoeft u dit niet door te geven, maar mocht u toch willen aangeven waarom u niet in de gelegenheid bent, bijvoorbeeld door ziekte, dan kunt u dat op het formulier doen.

Â

Als u zich heeft aangemeld, ontvangt u ongeveer een week van tevoren een definitieve uitnodiging.

Â

Voorafgaand aan de bijeenkomst legt het Veteranencomité Schagen een bloemstuk bij het herdenkingsmonument aan de Nieuwe Laagzijde. Het is mogelijk hierbij aanwezig te zijn, vertrek om 16.00 uur bij het gemeentehuis.

Â

Mocht u om vervoer verlegen zitten, dan wijzen wij u op de mogelijkheid om gebruik te maken van de diensten van de 60+ bus en Stichting Aktie Graag Gedaan.

Â

Meldt u zich vóór 10 juni aan, dan begroeten wij u graag op donderdag 24 juni.

Aanmeldformulier Schager Veteranendag