Gemeente Haren

Bestemmingsplan Onnen

Vooraankondiging op grond van artikel 1.3.1 Bro

24/06/2010

Overeenkomstig artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) geven burgemeester en wethouders van de gemeente Haren kennis dat zij een bestemmingsplan voorbereiden voor het dorp Onnen.

Het plangebied omvat globaal de bebouwde kom van het dorp. Directe aanleiding voor het bestemmingsplan is het voorzien in actuele gebruiks- en bouwmogelijkheden voor gebouwen en percelen. Hiermee worden diverse verouderde plannen met uiteenlopende regelingen vervangen door één nieuw bestemmingsplan.

Het voorontwerp wordt naar verwachting in de maanden september en oktober 2010 gedurende zes weken ter inzage gelegd tijdens de openingsuren bij de balie in het gemeentehuis, Raadhuisplein 10 te Haren.

Gedurende de termijn van ter inzage legging van het voorontwerpbestemmingsplan kan iedereen een inspraakreactie kenbaar maken (Postbus 21, 9750 AA Haren). De kennisgeving van de ter inzage ligging van het voorontwerpbestemmingsplan wordt naar verwachting eind augustus 2010 gepubliceerd in het Harener Weekblad en op http://www.haren.nl/. Als u vragen heeft over deze vooraankondiging kunt u contact opnemen met de heer P.G. Teerhuis, telefoonnummer 050 53 39 911, of per e-mail p.g.teerhuis@haren.nl.

Op grond van artikel 1.3.1, lid 2 Bro melden wij u hier dat er nu geen stukken over het voornemen ter inzage worden gelegd, dat geen gelegenheid wordt geboden om zienswijzen omtrent dit voornemen naar voren te brengen en dat er geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid wordt gesteld advies uit te brengen over dit voornemen.