Gemeente Den Haag

Den Haag introduceert Mary Poppinspas voor inwoners


* Laatste wijziging: 24 juni 2010

Den Haag presenteert in samenwerking met Joop van den Ende Theaterproducties de Mary Poppins DIWODO-pas: alle Hagenaars krijgen tot en met 31 augustus 2010 op alle dinsdagen, woensdagen en donderdag EUR 30 korting op een entreekaart voor de musical Mary Poppins in het FORTIS Circustheater in Scheveningen.

Deze samenwerking vloeit voort uit het feit dat Den Haag hoofdsponsor is van Mary Poppins en samenwerkt met Joop van den Ende Theaterproducties om bezoekers van de musical meer van Den Haag te laten zien.

Samenwerking

Marjolein de Jong (wethouder Citymarketing): `De DIWODO-pas onderstreept de goede samenwerking die we sinds februari van dit jaar hebben met Joop van den Ende Theaterproducties om bezoekers van de musical meer van Den Haag te laten zien. De musicals in het FORTIS Circustheater zijn immers één van de grootste publiektrekkers naar Den Haag. We vinden het fantastisch dat de inwoners van Den Haag via de Mary Poppins DIWODO-pas direct mee kunnen profiteren van deze samenwerking!'

DIWODO-pas

De speciale DIWODO-pas kan gereserveerd worden via:
* SEE tickets 0900-1353 (45 cpm) onder vermelding van `DIWODO-pas gemeente Den Haag' en uw postcode


* www.musicals.nl/diwododenhaag

De prijs bedraagt EUR 49,- (normale entreeprijs is EUR 79,-).

Deze aanbieding geldt alleen voor inwoners van Den Haag (postcode 2491-2599) en op basis van beschikbaarheid. Voor deze aanbieding is slechts een beperkt aantal kaarten per voorstelling beschikbaar en OP=OP. Zie de website voor de volledige actievoorwaarden. ©Disney/CML. Fotografie: Deen van Meer en Govert de Roos ©Disney/CML. Fotografie: Deen van Meer en Govert de Roos

Mary Poppins - de musical

`Beter was het zelden te zien' (NRC Next), `..een voorstelling met internationale allure' (Trouw) en `Na The Lion King en Tarzan pakt Van den Ende weer groter uit!' (Metro) vertegenwoordigen slechts een greep uit de reeks lovende woorden van de Nederlandse pers. Daarnaast werd Mary Poppins bekroond met maar liefst 5 Musical Awards en was daarmee de grote winnaar van het Musical Awards Gala 2010! De zeer lovende recensies van de pers, de Musical Awards en de al bijna 300.000 verkochte kaarten bewijzen het: Mary Poppins is een hit!

Mary Poppins is de ontwapenende maar ook komische nanny van de familie Banks die beschikt over opmerkelijke talenten. Met haar uitbundige levensvreugde laat zij de familie Banks en de toeschouwers zien, dat het geluk dat je met elkaar deelt in de gewoonste dingen te vinden is. Mary Poppins is exclusief te zien in het FORTIS Circustheater in Scheveningen.