TIE Holding NV

TIE's wereldwijde partner CNET Content Solutions werkt samen met Lenovo op gebied van Content Syndication

Submitted by Roger Jonas on Thu, 06/24/2010

Amsterdam, 24 juni 2010

TIE Holding N.V. ("TIE") maakt bekend dat computerfabrikant Lenovo gaat samenwerken met CNET Content Solutions, een wereldwijde partner van TIE, om de webcontent van Lenovo wereldwijd via contentCast(TM) rechtstreeks op partnerwebsites te publiceren (syndicatie). ContentCast(TM) is een real-time syndicatiedienst van CNET Content Solutions waarmee Lenovo de "Brand Showcase" en "Explore Product" merk- en productinformatie gaat publiceren naar de websites van Lenovo's retail- en distributiepartners.

ContentCast(TM) combineert Lenovo's marketingmiddelen met de CNET DataSource(TM) contentoplossing om de Lenovo merk- en productinformatie rechtstreeks op de Lenovo partnersites te publiceren. Door gebruik te maken van een zogenaamde "Explore Product" module en een separate "Brand Showcase" module, kan Lenovo een stortvloed aan informatie aan sitebezoekers tonen, zónder dat deze daarvoor de partnersite hoeft te verlaten.

"CNET Content Solutions' 10-jaar missie is vormgegeven rond de ambitie om wereldwijd, kwalitatief hoogstaande en relevante informatie van producenten te verspreiden. De keuze van Lenovo om gebruik te maken van ContentCast(TM) als de syndicatie-oplossing voor haar netwerk van wereldwijde partners is een krachtig voorbeeld van die aanpak", zegt Sean Murphy, Vice-president en General Manager van CNET Content Solutions.

"Lenovo is verheugd om samen met CNET Content Solutions te werken aan dit strategische initiatief om onze merk- en productinformatie wereldwijd via syndicatie aan onze partners beschikbaar te stellen. Binnen enkele weken na de start van dit project, was de Lenovo merkinformatie actief op de sites van onze partners, onze agressieve doelstellingen overtreffend en tot tevredenheid van onze klanten", zegt David Churbuck, Vice President, Global Digital Marketing van Lenovo.

Het ContentCast(TM) platform, dat gebruik maakt van de infrastructuur CNET Content Solutions en technologiepartner TIE, is gebaseerd op het innovatieve TIE Kinetix Content Syndication Platform.

"De ondersteuning van Lenovo's syndicatiedoelen is een verdere versterking van het partnerschap van CNET Content Solutions en TIE en onderstreept de voortgaande synergie tussen de technologie en ervaring van onze beide bedrijven", zegt Jan Sundelin, CEO van TIE.

Profiel CNET Content Solutions

CNET Content Solutions, ( www.cnetcontentsolutions.com ), een onderdeel van CBS Interactive, is `s werelds meest toonaangevende onafhankelijke bron van product-informatie. Met de gedetailleerde inhoud van meer dan 5 miljoen technologieproducten in 15 talen, helpt CNET Content Solutions dagelijks duizenden wederverkopers en detaillisten om van winkelbezoekers kopers te maken. Met het aanleveren van gestandaardiseerde content tot gehoste diensten services en op maat gesneden oplossingen, stelt CNET Content Solutions grote en kleine bedrijven in staat maximaal gebruik te maken van productinformatie ter verbetering van de klantrelatie en winst. Tot de klantenkring behoren meer dan 2100 E commerce partners en websites, waaronder CDW, Computacenter, Dabs.com, Dell, Hewlett-Packard, Insight, Microsoft, OfficeMax, PC World Business en Tech Data.

Profiel TIE

TIE (NYSE Euronext: TIE Holding) levert innovatieve software oplossingen in een web omgeving. De oplossingen helpen alle handelspartners in de supply chain om probleemloos samen te werken op de belangrijkste E-commerce processen: marketing, sales en fullfilment. Met TIE Kinetix biedt de onderneming een `Total Integrated E-commerce' concept dat bestaat uit drie innovatieve platforms voor Business Integration (o.a. e¬facturering, XML/EDI datasynchronisatie), Content Syndication en E-commerce. De `Total Integrated E-commerce' oplossingen minimaliseren de energie die nodig is voor een transactie cyclus in de supply chain en geeft klanten het voordeel om kosten te verlagen, en omzet en winst te maximaliseren.
TIE heeft meer dan twee decennia ervaring in het ontwikkelen en implementeren van wereldwijde E-commerce standaarden. TIE is een beursgenoteerde onderneming met kantoren in de Verenigde Staten, Australië, Frankrijk en Nederland.

Meer informatie:

Jan Sundelin
Antareslaan 22-24
2132 JE Hoofddorp
T: +31-20-658 93 33
F: +31-20-658 90 01
E: info@TIEHolding.com
W: www.TIEHolding.com